Συνεχίζει τη στήριξή του στον ΟΦΗ η χορηγός εταιρία Δανδάλη

Το καθολικό lockdown μπορεί να έχει “καθηλώσει” το αγωνιστικό τμήμα του ΟΦΗ, ωστόσο η ομάδα συνεχίζει να εμπνέει εμπιστοσύνη, κάτι που φαίνεται από την απόφαση της χορηγού εταιρίας Δανδάλη να ανανεώσει τη συνεργασία για μία ακόμη χρονιά! Στοιχείο το οποίο χαροποιεί τη διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ, που έχει στο πλευρό της μία εταιρία με πορεία στο χώρο της για περισσότερα από 69 χρόνια, προσφέροντας καφέ υψηλής ποιότητας και γεύσης αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων κι έχοντας επάξια κερδίσει την πρωτιά στην Κρήτη στον καφέ.

Ο πρόεδρος της επιτροπής μπασκετ Συμεών Καμπάκας ανάφερε για τον Γιάννη Δανδάλη: “Παρόλες τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει ο αθλητισμός ο Γιάννης Δανδάλης εξακολουθεί να στηρίζει για ακόμη μία χρόνια την προσπάθεια της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ. Παραμένει στρατιώτης του ερασιτεχνικού πρωταθλητισμού.
Μπορεί να είναι πρόεδρος του ερασιτέχνη ΟΦΗ και πρόεδρος της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ αλλά δεν σταματάει να βοηθάει και τα υπόλοιπα τμήματα του ομίλου, τον ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό γιατί βοήθεια του είναι πολύτιμη”.