Συνεχίζουν μαζί Ιλιον – Πανούλιας

panoulias - kanarelisΠροπονητής που κερδίζει, δεν αλλάζει! Ο Τάκης Πανούλιας ανέβασε το Ιλιον στη Β΄ Εθνική ένα χρόνο μετά τον υποβιβασμό του από την τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία και οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους και για την επόμενη σεζόν. Αμεσος συνεργάτης του έμπειρου προπονητή στην Ενωση θα παραμείνει και την επόμενη χρονιά ο Γιάννης Καναρέλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο σύλλογός μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας μας και για την επόμενη αθλητική περίοδο με τον coach ΠΑΝΟΥΛΙΑ ΤΑΚΗ !

Η απόλυτα επιτυχημένη πορεία στη Γ εθνική, που συνοδεύτηκε με την άνοδο στη Β εθνική, είναι το αποτέλεσμα της οργάνωσης και συντονισμού της ομάδας μας από τον κ. Πανούλια! Ήρθε με τις καλύτερες συστάσεις και τις επιβεβαίωσε με ένα πανηγυρικό τρόπο, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη μας! Θεωρούμε ότι η νέα συνεργασία θα βαδίσει στα πετυχημένα βήματα της περασμένης περιόδου και θα αποτελέσει την απαρχή μιας μακρόχρονης και δημιουργικής πορείας!

Το προπονητικό team θα στελεχώσει ο άμεσος συνεργάτης του κ. Πανούλια ο coach Καναρέλης Γιάννης του οποίου η προσφορά ήταν αδιαμφισβήτητη! Λειτούργησε όπως ακριβώς περιμέναμε και απετέλεσε άξιο στέλεχος του συλλόγου μας!

Ευχόμενοι την ευόδωση των νέων ονείρων μας, ευελπιστούμε σε ένα ακόμα προσφορότερο μέλλον διανθισμένο με βελτίωση και επιτυχίες!».