Συνεχίζουν μαζί Πανερυθραϊκός και Σκάνδαλος

Για ακόμα μία χρονιά, την τρίτη συνεχόμενη, Πανερυθραϊκός και Χρήστος Σκάνδαος θα πορευτούν μαζί, με τον σύλλογο να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας. 

Η ανακοίνωση:

«Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι ο Χρήστος Σκάνδαλος θα φορά για ακόμη ένα χρόνο την ερυθρόλευκη φανέλα της ομάδας μας, επεκτείνοντας τη συνεργασία μας για ΤΡΙΤΗ διαδοχική σεζόν!

Ο Χρήστος, έπειτα από ακόμη μία εξαιρετική χρονιά στον Πανερυθραϊκό, απέδειξε ότι έχει τις δυνατότητες και την προσωπικότητα να αποτελέσει βασικό μέλος της επόμενης μέρας του Συλλόγου, όντας ο συνδετικός “κρίκος” της νέας γενιάς με τον “κορμό” των έμπειρων παικτών του Πανερυθραϊκού μας.

Έπειτα από την οριστικοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου με τον Πανερυθραϊκό, ο 24χρονος γκαρντ της ομάδας μας, μιλώντας στην Επίσημη Σελίδα του Συλλόγου, επισήμανε: «Αν στην πρώτη μου σεζόν στην Ερυθραία, οι άνθρωποι του Πανερυθραϊκού με έκαναν να αισθάνομαι λες και αγωνιζόμουν χρόνια στην ομάδα, ο δεύτερος χρόνος με έκανε να νιώσω τον Πανερυθραϊκό… δεύτερη οικογένεια. Οι φετινές δυσκολίες μας έκαναν πιο δυνατούς, μας έφεραν πιο κοντά και βγήκαμε ακόμη πιο ενωμένοι από όλες τις δοκιμασίες. Τρίτη μου χρονιά πλέον με τη φανέλα του Πανερυθραϊκού και έχω την πίστη και την ελπίδα ότι θα εξελιχθεί όχι μόνο σε… τρίτη και καλύτερη, αλλά ότι θα θέσουμε ακόμη πιο γερά τις βάσεις για σπουδαία πράγματα τα επόμενα χρόνια! Και είναι μεγάλη μου τιμή, που τόσο ο κόουτς Χουχουλής, όσο και η διοίκηση, μου δείχνουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους και σε αυτή τη νέα “σελίδα” του Συλλόγου, με επικεφαλής τον κ. Τσικόπουλο, γι’ αυτό από την πλευρά μου θα κάνω -όπως πάντα- ό,τι περνάει από το χέρι για να τους δικαιώσω! Καλό καλοκαίρι σε όλους!».