Συνεχίζουν οι συνεργάτες του Κομποδιέτα στην Καρδίτσα

Οι προπονητές Γιάννης Μίσσας και Κωνσταντίνος Ντάλλας, οι οποίοι αποτελούν και το… alter ego του Κώστα Κομποδιέτα στο προπονητικό επιτελείο της Καρδίτσας, θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλάι του. Ο σύλλογος ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας με τους δύο προπονητές, με τον Μίσσα μάλιστα να έχει αναβαθμισμένες αρμοδιότητες ως άμεσος συνεργάτης στο τεχνικό επιτελείο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“O Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους προπονητές Γιάννη Μίσσα και Κωνσταντίνο Ντάλλα.
Ο Γιάννης Μίσσας, βρίσκεται από το 2018 στο τεχνικό τιμ της ομάδας και για τρίτη συνεχόμενη σεζόν θα είναι στον πάγκο της ομάδας, με αναβαθμισμένες αρμοδιότητες ως άμεσος συνεργάτης του Κώστα Κομποδιέτα. Ο Καρδιτσιώτης προπονητής είναι πτυχιούχος της Σχολής Προπονητών Καλαθοσφαίρισης της Γ.Γ.Αθλητισμού.
Ο Κωνσταντίνος Ντάλλας, από το 2019 είναι προπονητής φυσικής κατάστασης της ανδρικής ομάδας, είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών και θα έχει την ευθύνη της φυσικής κατάστασης, της ενδυνάμωσης και της αθλητικής βελτίωσης των παικτών της ομάδας.
Ο Α.Σ.Κ. κάνει πράξη την εμπιστοσύνη του προς το τοπικό αθλητικό δυναμικό και εκτός από αθλητές αναδεικνύει και προπονητές, με τους Γιάννη Μίσσα και Κωνσταντίνο Ντάλλα να έχουν ενεργό ρόλο και στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.
Ευχόμαστε και στους δυο Καρδιτσιώτες προπονητές μας, υγεία, δύναμη και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας”.