Συνθέτουν το… παζλ του προπονητικού τιμ οι Τιτάνες Παλαμά

Το προπονητικό επιτελείο των Τιτάνων Παλαμά αποκτά ολοκληρωμένη μορφή. Οι Σάββας Τσίγκας και Άκης Παπακωνσταντίνου αποτελούν τα δύο… κομμάτια του παζλ του προπονητικού τιμ, με τον πρώτο να αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή και τον δεύτερο γυμναστή της ομάδας, η οποία θα πραγματοποιήσει την πρώτη συνάντησή της στις 27/8.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Συνεχίζουμε την προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας μας, αυτή τη φορά με την προσθήκη του ΣΆΒΒΑ ΤΣΊΓΚΑ στη θέση του βοηθού προπονητή και του ΆΚΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ στη θέση του γυμναστή της ανδρικής ομάδας.
Δύο νέα παιδιά που θα πλαισιώσουν τον προπονητή Κώστα Σδράκα και θα προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια στον τομέα της εκγύμνασης της πρώτης ομάδας αλλά και την ανάλυση των αγώνων.

Το Δ.Σ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον προπονητή της ομάδας και τις επόμενες μέρες θα γίνουν οι ανακοινώσεις ώστε να οριστικοποιηθεί το ρόστερ της σεζόν.

Η “πρώτη” της ομάδας έχει οριστεί στις 27 Αυγούστου στο κλειστό γυμναστήριο του Παλαμά.
Στα πλαίσια της προετοιμασίας θα γίνουν φιλικά παιχνίδια ώστε ο κ. Σδράκας να βγάλει συμπεράσματα σχετικά με την δυναμική της ομάδας.
Ο κόσμος του Παλαμά θα έχει την δυνατότητα να απολαύσει την ομάδα σε εντός έδρας φιλικά παιχνίδια με αρκετά δυνατούς αντιπάλους.

Όλα θα είναι έτοιμα στην έναρξη της σεζόν, στον εντός έδρας αγώνα με τον Εύαθλο Μακ. Πολυκάστρου στις 14 Οκτώβρη.”

.
Διαβάστε ακόμη…