Σχολή Κριτών μπάσκετ σε Ηράκλειο και Χανιά από τον ΣΥΚΚΑΚ

Την πραγματοποίηση Σχολής Κριτών Καλαθοσφαίρισης σε Ηράκλειο και Χανιά, σε συνεργασία με την ΕΚΑΣΚ, γνωστοποίησε ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης.

Η ανακοίνωση του ΣΥ.Κ.ΚΑ.Κ. αναφέρει:

“Ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης σε συνεργασία με την Ε.Κ.Α.Σ.Κ προκηρύσσει Σχολή Κριτών Καλαθοσφαίρισης σε Ηράκλειο και Χανιά. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν Άνδρες και Γυναίκες μόνιμοι κάτοικοι Κρήτης, άνω των 18 ετών, υπήκοοι χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάτοχοι τουλάχιστον απολυτηρίου Λυκείου ή ομότιμου τίτλου σπουδών του εξωτερικού.

Τα μαθήματα θα διεξαχθούν στις δύο πόλεις κατά το μήνα Μάρτιο, με έναρξη στα Χανιά 5 Μαρτίου και στο Ηράκλειο 7 Μαρτίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητικά μαθήματα κανονισμών καθώς και πρακτικά μαθήματα στο γήπεδο μπάσκετ. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξης των συμμετοχών.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε έως και την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 στο email του Συνδέσμου : sykkak@yahoo.gr . Και στα παρακάτω τηλέφωνα με γραπτό μήνυμα ή τηλεφωνική κλήση:

Σμυρνάκης Ορέστης: 6973029361
Κτιστάκη Ελευθερία: 6944387426

Με εκτίμηση
για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Σμυρνάκης Ορέστης
Η Γεν. Γραμματέας Γεροντή Μαρία”

.
Διαβάστε ακόμη…