Τέλος ο Δεράος από την Αχαγιά

Η τρίτη συνεχόμενη ήττα της Αχαγιας έφερε εξελίξεις στον αχαϊκό σύλλογο καθώς παρελθόν αποτελεί ο Σπύρος Δεράος.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της Αχαγιάς ‘82 ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον προπονητή Σπύρο Δεράο. Η προσφορά του Σπύρου Δεράου στο σύλλογο τόσο σε προπονητικό όσο και στο οργανωτικό επίπεδο ήταν μεγάλη.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο τον ευχαριστούν για τη μεταξύ τους συνεργασία και του εύχονται ό,τι καλύτερο στη μετέπειτα καριέρα του»

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Σπύρος Δεράος

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλα τα ΠΑΙΔΙΑ μου, όλους τους ΠΑΙΚΤΕΣ μου για την στήριξή τους στο πρόσωπό μου με αποτέλεσμα να μείνουμε ενωμένοι και αγαπημένοι δημιουργώντας ένα απίστευτο για ομάδα κλίμα. Είμασταν πραγματικά τυχεροί που το ζήσαμε. Θα μου μείνουν αξέχαστες όλες οι στιγμές μαζί σας, μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Θέλω να σας βλέπω να προοδεύετε και να γίνεστε καλύτεροι άνθρωποι. Θα είμαι δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε.

Είμαι ευτυχής που από την πρώτη αγωνιστική μέχρι σήμερα η Ομάδα είναι μέσα στον στόχο της, τον στόχο της παραμονής και μάλιστα στο ποιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών.
Σεβόμενος την Πόλη, την χρονική στιγμή αλλά και τον ιδρώτα των παιδιών μου μέχρι σήμερα το μόνο που ΠΡΕΠΕΙ να κάνω είναι να ευχηθώ η ομάδα τέλη Μαΐου να έχει πραγματοποιήσει το φετινό της όνειρο.

Νιώθω την ανάγκη επίσης να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τον «Κρόιφ» Μητρόπουλο Δημήτρη, τον Κώστα Μακρή, την Έφη Χρυσανθοπούλου, τον Θοδωρή αλλά πάνω από όλους στον έφορό μας τον Χρήστο Γεωργιόπουλο τον οποίο ευχαριστώ για όλα. Θα ήμουν αγνώμων αν δεν ευχαριστούσα τον Χρήστο Σαράντη, τον Θάνο και Άγγελο Τσάμη για την στήριξη και την αγαστή συνεργασία μας.»