«Τέλος» ο Καραμβάλης απ’ τον Παπάδο, στο στόχαστρο οι Μάγειρας, Βογιατζής

papados gera logoΤα εσωτερικά προβλήματα στον Παπάδο Γέρα οδήγησαν τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Καραμβάλη στην πόρτα εξόδου! Ο κόουτς των Γεραγωτών την περασμένη αγωνιστική δεν ακολούθησε την αποστολή στη Χίο, με τους ανθρώπους του συλλόγου να τον δικαιολογούν κάνοντας λόγο για προσωπικές υποχρεώσεις. Δεν πέρασαν όμως μερικά εικοσιτετράωρα και ο ίδιος έδωσε οριστικό τέλος στα.. σενάρια, ενώ με δηλώσεις του στην αθλητική εφημερίδα του νησιού «Ρεβάνς των Σπορ» εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή: «Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ ούτε να ανέχομαι ούτε να συντηρώ άλλο μια κατάσταση που με προσβάλλει και σαν προπονητή και σαν άνθρωπο. Το μπάσκετ είναι η ζωή μου. Τόσο όμως η ζωή μου, όσο και η δουλειά μου, διέπονται από κάποιες αρχές. Κι όταν αυτές οι αρχές θίγονται, δεν υπάρχει συνέχεια. Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Ανδριώτη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε τα δύο αυτά χρόνια και του εύχομαι καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο του.».
Οι διαδοχικές συναντήσεις που είχε με την διοίκηση του συλλόγου δεν έδειξαν ότι μπορούν να δώσουν λύση στο πρόβλημα, το οποίο δεν ήταν οικονομικό – όπως αποκαλύπτει το Sportlesvos.gr – αλλά αγωνιστικής απειθαρχίας κι ήταν αυτό που οδήγησε και στην οριστική ρήξη των δύο πλευρών. Η διοίκηση έχει κάνει δεκτή την παραίτηση του προπονητή, προσπάθησε να πείσει τον συνεργάτη του Καραμβάλη Στρατή Αλμπάνη ν’ αναλάβει τα ηνία της ομάδας, αναβαθμίζοντάς τον σε πρώτο προπονητή, όμως κι αυτός θ’ ακολουθήσει το δρόμο του Καραμβάλη.
Έτσι πλέον οι διοικούντες τη Γέρα ψάχνουν τον προπονητή που θα κρατήσει το τιμόνι της ομάδας στη συνέχεια, με τον πρόεδρο του συλλόγου Βασίλη Ανδριώτη να έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τους γνώριμους Μάγειρα και Βογιατζή, για να καλύψουν ως τεχνικό δίδυμο το κενό του έμπειρου κόουτς. Αξίζει να σημειωθεί ότι με τον πρώτο η Γέρα κέρδισε την άνοδό της στα μπαράζ του 2010 και ανέβηκε στη Γ’ Εθνική, ενώ ο δεύτερος προέρχεται από τη Σάμο και είναι ο νυν προπονητής του Παγγεραγωτικού.