Τέλος ο Νίκου, αναλαμβάνει ο Τζήμας!

Giannis TzimasΗ πρώτη αλλαγή προπονητή στην κατηγορία ήρθε μόλις την 5η αγωνιστική! Πιο συγκεκριμένα η Καβάλα είναι η ομάδα που προχωρά στην αλλαγή του τεχνικού της, με τον Θωμά Νίκου ν’ αποτελεί παρελθόν και τους διοικούντες τον σύλλογο να ‘χουν βρει κιόλας τον αντικαταστάτη του! Ο λόγος για τον Γιάννη Τζήμα, ο οποίος και πήρε το… χρίσμα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Οι υψηλές προσδοκίες της ομάδας  και οι τρεις ήττες στις πέντε πρώτες αγωνιστικές δεν συμβάδιζαν με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες να δράσουν καθώς στο πρόσωπο του Γιάννη Τζήμα βρήκαν τον άνθρωπο που θα βοηθήσει την ομάδα.

Εν τω μεταξύ, η Καβάλα έδωσε σήμερα φιλικό παιχνίδι με τους Ικαρους Σερρών τους οποίους και επιβλήθηκε με 76-40. Ο Νίκος Κατσαρές κάποια στιγμή αισθάνθηκε ενοχλήσεις το πόδι του και έτσι αντικαταστάθηκε για προληπτικούς λόγους.

Η ανακοίνωση:

«Μετά από απόφαση του Δ.Σ. της ΚΑΕ Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, λύνεται η συνεργασία με τον προπονητή, κ.Θωμά Νίκου. ‘Όλο αυτό το διάστημα η συνεργασία μας ήταν άψογη ευχαριστούμε τον κ. Νίκου για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του, εξάλλου νέος τεχνικός αναλαμβάνει, ο κ.Γιάννης Τζήμας».