Τέλος στη συνεργασία Εθνικού και Μιχάλη Κουταλιανού

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Εθνικού με τον Μιχάλη Κουταλιανό. Μετά από σχεδόν τρεις μήνες κοινής συμπόρευσης των δύο πλευρών, οι δρόμοι τους χωρίζουν με τον πειραιώτικο σύλλογο να ανακοινώνει την “κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας” και τον πρόεδρο της ομάδας να σχολιάζει ότι “… η ζωή κάνει κύκλους και πιστεύω ότι θα συναντηθούμε ξανά”, ενώ στο προσωπικό του προφίλ στο facebook έγραψε. “Μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που πήρα. Μιχάλη σε ευχαριστώ για όλα. Η εργατικότητα, το ήθος και η αγάπη σου για το basket, είναι παροιμιώδη. Ελπίζω να συναντηθούμε ξανά, υπό καλύτερες συνθήκες, σε μια ομάδα που θα έχεις φτιάξει εσύ. Μιχάλη Κουταλιανέ καλή συνέχεια”…

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“H διοίκηση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Μιχάλη Κουταλιανό.

Ο πρόεδρος της ομάδας Κων/νος Δεριζιώτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Ο κύριος Κουταλιανός, έκανε σημαντική δουλειά στην ομάδα, και είμαστε βέβαιοι ότι η δουλειά αυτή θα φανεί στο αμέσως προσεχές διάστημα. Πέραν όμως από την εξαιρετική δουλειά του, κρατάμε ως παρακαταθήκη το ήθος, την εργατικότητα και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.

Η ζωή κάνει κύκλους και πιστεύω ότι θα συναντηθούμε ξανά. Για όλους εμάς που αγαπάμε την ομάδα, Μιχάλη, θα είσαι πάντα ένα επίλεκτο μέλος της. Καλή συνέχεια στην προπονητική σου καριέρα, στην διάρκεια της οποίας, τα επιτεύγματά σου, μιλούν από μόνα τους”.

.

Διαβάστε ακόμη…