Τέλος στη συνεργασία του Μάνου Τσαπάκη με τον ΛΦΜ Αχαρνής

Το τέλος της συνεργασίας του με την ΛΦΜ Αχαρνής ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του προφίλ στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Μάνος Τσαπάκης. Ο πρώην τεχνικός της ομάδας του Μενιδίου, που την οδήγησε στην Α’ ΕΣΚΑ ευχαριστεί δημόσια όλους τους διοικούντες τον σύλλογο, τους μέχρι πρότεινους συνεργάτες του και τους αθλητές που είχε. Όσο για το μέλλον του; Όπως δηλώνει ο ίδιος αυτό είναι «αβέβαιο»…

Ιδού η ανακοίνωση του Τσαπάκη:

«Τελικά όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Όταν τελειώνουν με όμορφο τρόπο και επιτυχία είναι πιο ανώδυνο. Έτσι τελείωσε το σχεδόν δύο χρόνια ταξίδι μου στην ομάδα του Μεριδίου ΑΧΑΡΝΗΣ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά το Δ.Σ της ομάδας που με αγκάλιασε, με στήριξε, σεβάστηκε και μου έδωσε τη δυνατότητα να δουλέψω σε μια δυνατή ομάδα με υψηλούς στόχους. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην ψυχή του ανδρικού Νίκο Μαρίνη που έκανε τα πάντα γι’ αυτή την ομάδα. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο και συνεργάτη μου Νίκο Φραγκούλη που με βοήθησε πολύ κυρίως όταν με έπιαναν οι ανασφάλειες μου.

Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ σε όλους τους αθλητές μου που έδωσαν τα πάντα για το στόχο που είχαμε βάλει όλοι μαζί. Βάλαμε όλοι τον εαυτό μας κάτω από την ομάδα (που πραγματικά είναι πολύ δύσκολο και επίπονο ψυχολογικά) και παλέψαμε απέναντι σε κάθε δυσκολία που παρουσιάστηκε και δεν ήταν και λίγες. Γι’ αυτό θα έχουν όλοι μια ξεχωριστή θέση στο μπασκετικό κομμάτι της καρδιάς μου. Το μέλλον για μένα είναι αβέβαιο αλλά ανυπομονώ να βάλω καινούργιους στόχους και να μπω ξανά στο γήπεδο να παλέψω για να τους πετύχω. Τέλος εύχομαι στην ομάδα να πετύχει ότι στόχους έχει και σαν φίλος της θα είμαι πάντα στη διάθεσή της να τη βοηθήσω όπου μπορώ».

Του Ιωάννη Νοταρά