Τέλος στις φήμες περί συγχώνευσης Αιγάλεω με Διαγόρα Δρυοπιδέων…

Η φημολογία των τελευταίων ημερών ήθελε το Αιγάλεω και τον Διαγόρα Δρυοπιδέων να προχωρούν σε συγχώνευση. Το… σενάριο θέλει να συζητούσαν αυτή την κίνηση, προκειμένου από τη μία πλευρά να μπορέσουν να συγκροτήσουν ένα ισχυρό αγωνιστικό σύνολο κι από την άλλη να αντέξουν στην οικονομική πίεση που έχει δημιουργηθεί (και) λόγω κορονωϊού. «Φρένο» σε αυτή τη φημολογία έβαλε ο βασικός χρηματοδότης του τμήματος μπάσκετ του Αιγάλεω Αντώνης Τιρτιράκης.

«Εγώ, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και βασικός χρηματοδότης της φετινής αντρικής ομάδας Αιγάλεω Α.Ο., δηλώνω ότι, η ομάδα μας θα αγωνιστεί την επομένη χρονιά στη Β’ Εθνική κατηγορία. Μοναδική περίπτωση να παίξει σε μεγαλύτερη κατηγορία (Α2) θα είναι ΜΟΝΟ σαν καλύτερη τρίτη ομάδα και των δύο ομίλων, θέση που κατέκτησε με πολύ ιδρώτα και πολλά έξοδα. Τέλος θα ήθελα να ενημερώσω κάθε ενδιαφερόμενο ότι καμία συνάντηση με κανέναν υποψήφιο επενδυτή δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα.
Υ.Γ.: Με την αξιοπρέπεια και την ιστορία του συλλόγου δεν θα παίζει κανένας και όσοι μιλάνε αυθαίρετα για συγχώνευσή με άλλο σύλλογο, το κάνουν μόνο για να πλήξουν την ιστορία του συλλόγου και τη δική μας αξιοπρέπεια. Με τιμή, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αιγάλεω Α. Ο. Αντώνης Τιρτιράκης», είναι η ξεκάθαρη τοποθέτηση-διάψευση του χρηματοδότη του Αιγάλεω.