Τέσσερις επιλογές στο BETroom από την Defencebet για να πάμε ταμείο!

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Η 18η αγωνιστικη είναι μπροστά μας, μελετήσαμε και καταλήξαμε σε τέσσερις επιλογές που θα μας οδηγήσουν στο ταμείο!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν…

ΦΕΝΕΡ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19/1 19.30

Το λέμε εδώ και καιρό ότι η Φενερ σέρνεται! Η ομάδα του Ζοτς δεν πατάει καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Τώρα εάν θα ξυπνήσει σ’ αυτό το παιχνίδι δεν το ξέρω. Από την άλλη και ο Παναθηναϊκός δεν είναι καλύτερος. Εκεί που πάει να δείξει σημάδια βελτίωσης εκεί τα χαλάει. Για μένα και οι δύο ομάδες έχουν ίσως το καλύτερο ροστερ από όλους. Η μεν Φενερ κάποια στιγμή θα βρει τον δρόμο της, αλλά τώρα δεν είναι καλά, ενώ ο Παναθηναικός θέλει υπομονή και χρόνο ώστε να γίνει σύνολο ανάλογα της αξίας των παικτών που έχει. Πιστεύω ότι το χάντικαπ είναι ικανό να μας δώσει το σημείο υπέρ των φιλοξενουμένων, ενώ οι ομάδες μπορούν να ξεπεράσουν και το όριο στους 152.5. Το καλύτερο όμως στοίχημα για μένα είναι το over 72.5 στο Παναθηναϊκός αφού επιθετικά με τον Πασκουάλ τα πάει καλά, ενώ και η Φενερ δεν εντυπωσιάζει με τις αμυντικές της ικανότητες.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΕΦΕΣ 19/1 22.00

Πολύ δύσκολα τα πράγματα για την Μπάρτσα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Πλέον πρέπει να… φτύσει πολύ αίμα αλλά και πάλι δεν εξαρτάται μόνο από αυτήν. Η Εφες πήγε να κάνει την έκπληξη μέσα στο ΟΑΚΑ όχι γιατί παρουσίασε κάτι ιδιαίτερο, απλώς βρήκε χάλι τον Παναθηναϊκό. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο (1.47) ενώ και η κάλυψη των 4.5 πόντων από τους γηπεδούχους είναι σε φυσιολογικά πλαίσια. Απουσία Ντόρσεϊ δεν υπάρχει. Πολύ καλύτερα που θα λειπει…

ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ-ΟΥΝΙΚΣ 20/1 19.00

Η τουρκική ομάδα βρίσκεται στην οκτάδα, και το συγκεκριμένο παιχνίδι της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει ότι θα παραμείνει ή και θα ανεβεί στο βαθμολογικό πινάκα. Καλή ομάδα, καλή έδρα και ο αντίπαλος βατός. Δίκαιο το 1.30 του άσου, πονηρό το χάντικαπ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ 20/1 21.00

Με τις μεγάλες ομάδες τον Ολυμπιακό δεν τον φοβάμαι. Με ομάδες όμως όπως η Μπασκονια, επιφυλάσσομαι. Δύσκολος ο άσος δεν αξίζει το 1.36. Κάτι ψιλά θα τα ρίξουμε στο διπλό με χάντικαπ στους 7.5 για τους Βάσκους. Το σημείο όμως που μπορεί να με εκθέσει αλλά μ’ αρέσει και θα το πονταρω είναι άλλο. Πιστεύω ότι ο Σφαιρόπουλος, καταλαβαίνει ότι το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Ξέρει ότι οι παίκτες του είχαν μια σειρά από αγώνες που ήταν πιο “εμπορικοί”. Το ματς πρέπει και θα το πάει στην άμυνα. Εκεί μπορεί και θα χτυπήσει. Στο ίδιο μοτίβο μπορεί να ακολουθήσει άνετα και η Μπασκόνια και να δούμε ένα χαμηλό σκορ, αρκετά χαμηλό. Το σύνολο στους 156.5 είναι πολύ μεγάλο στα μάτια μου. Τώρα εάν δικαιωθούμε θα φανεί στην πράξη…

Διαβάστε το πλήρες άρθρο στο Defencebet.com