Το σκορ στο ταμπλό δεν είχε καμία σημασία, αλλά το τελικό αποτέλεσμα της δράσης του συλλόγου βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδας με αντίπαλο την ομάδα της Βουλής των Ελλήνων βρήκε κερδισμένο το μπάσκετ, αλλά και το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Μεταμόρφωσης. Όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο, χάρηκαν τη γιορτή που στήθηκε, είχαν την ευκαιρία να δουν παίκτες που έχουν συνδέσει το όνομά τους με μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού μπάσκετ και στο ημίχρονο του φιλανθρωπικού αγώνα να δουν και τρεις μορφές του παρελθόντος να τιμώνται.

Οι Βασίλης Γκούμας, Ντέιβιντ Στεργάκος και Τάκης Κορωναίος τιμήθηκαν στο ημίχρονο για την προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ από όλα τα πόστα στα οποία κατά καιρούς έχουν βρεθεί. Ο σύλλογος των βετεράνων ευχαρίστησε μετά το τέλος του ματς όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία του, αλλά και όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συνέβαλαν με την παρουσία τους στην επίτευξη του ιερού σκοπού!

Η σύνθεση των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών ήταν: Δ. Παπανικολάου, Ν. Μπουντούρης, Χ. Κωνσταντινίδης, Β. Σκλάβος, Μ. Γιαννουζάκος, Β. Λογοθέτης, Δ. Καζιάνης, Κ. Τσαμαλής, Σ. Σαραούδας, Σ. Λουίζος, Γ. Φλώρος.
Προπονητής: Γιάννης Ιωαννίδης
Η σύνθεση της ομάδας της Βουλής των Ελλήνων: Κ. Μητσοτάκης, Β. Κικίλιας, Α. Λοβέρδος, Π. Περιβολάρης, Χ. Δήμας, Γ. Κεφαλογιάννης, Θ. Κόκαλης, Λ. Γεωργιάδης, Π. Χρηστίδης, Σ. Τζαλαλής, Γ. Πιταράς, Θ. Υφαντής, Μ. Γεωργιάδης, Μ. Μπακίρογλου.
Προπονητής: Μάκης Σφίκας
Βοηθοί Προπονητή: Άννα Καραμανλή, Κατερίνα Μάρκου
Διαιτητές ήταν οι: Θ. Βιδάλης, Γ. Ορφανός, Χ. Αντερριώτης

.
Διαβάστε ακόμη…