Τίτλοι τέλους για Σορώτο στη Δάφνη Δαφνίου

Μία επιτυχημένη σεζόν έφτασε στο τέλος της στη Δάφνη Δαφνίου, όπως και στη συνεργασία του συλλόγου με τον Κώστα Σορώτο. Ο έμπειρος προπονητής ανακοίνωσε μέσω των social media το τέλος στη συνεργασία των δύο πλευρών, η οποία ολοκληρώθηκε με την Δάφνη να παραμένει στο νότιο όμιλο της Β΄Εθνικής, παρά το κακό ξεκίνημα.

Ο Σορώτος ανέλαβε το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας στις 22 Ιανουαρίου μετά την απομάκρυνση του Νίκου Ρήγγα, με την Δάφνη να έχει ρεκόρ 5-9 και να βρίσκεται στην 14η θέση του νότιου ομίλου και κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Η Δάφνη τελείωσε τη σεζόν στην 8η θέση και με ρεκόρ 14-16.

Αναλυτικά το μήνυμα του Κώστα Σορώτου:

«Συναντήθηκα σήμερα με την διοίκηση της Δάφνης Δαφνίου και μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα συνεχίσουμε του χρόνου μαζί. Σέβομαι και κατανοώ απόλυτα τους λόγους. Όταν πήγα στη Δάφνη πριν σχεδόν 5 μήνες γνώρισα καινοόυργιους συνεργάτες και αποχαιρετώ καινούργιους φίλους. Τους ευχαριστώ για όλα. Ήταν κύριοι σε όλα τους.

Ευχαριστώ τον συνεργάτη μου Μάη Κωνσταντινίδη για τη πολύτιμη βοήθεια του. Ευχαριστώ μέσα απο την καρδια μου τον τιμ μάνατζερ της ομάδας, Μάκη Σωφρονιάδη, που μαζί διαχειριστήκαμε άψογα όλες τις δυσκολίες που μας παρουσιαστήκανε και πιστέψτε με ,στην αρχή ειδικά, οι δυσκολίες ήταν μεγάλες.

Ευχαριστώ τον γιατρό Ρένο Καραμάνη και τον φυσιοθεραπευτή Κώστα Ροτζιόκο που είναι άψογοι επιστήμονες και εξαιρετικοί άνθρωποι.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας που όταν ούτε εμείς οι ίδιοι δεν πιστεύαμε στον εαυτό μας αυτοί ήταν δίπλα μας να μας πιστέψουν και να μας βοηθήσουν.

Τέλος μα πάνω από όλους ευχαριστώ τα παιδιά, τους παίκτες μου, τον πλούτο μου γιατί ο πλούτος ενός προπονητή δεν είναι μόνο τα λεφτά. Ο πλούτος ενός προπονητή είναι η ματιά και η εκτίμηση των παικτών του και όταν συνεργάζονται και πολύ περισσότερο όταν δεν είναι μαζί πιά και όταν συναντιούνται καταλαβαίνεις τι θέλουν να σου πουν. Μάγκες σας πίστεψα και με πιστέψατε, σας σεβάστηκα και με σεβαστήκατε και τέλος σας αγάπησα και γίναμε μια ωραία παρέα. Σας αγαπώ και δεν θα σας ξεχάσω ποτέ. Περάσαμε πανέμορφα και στο τέλος καταφέραμε κάτι πολύ δύσκολο.

Μάγκες εις το επανιδείν και να είστε πάντα καλοί άνθρωποι.

Θα μου λείψετε…..

Το ταξίδι συνεχίζεται πάντα με μοναδικά όπλα τη δουλειά, τις αρχές και την αξιοπρέπεια…….».