Τίτλοι τέλους στα παρκέ για τον Αποστολόπουλο, από άλλο πόστο στην Πεντέλη…

Τίτλους τέλους στην ενεργό δράση του ετοιμάζεται να βάλει ο Δημήτρης Αποστολόπουλος, που όπως τονίζει η Πεντέλη θα παραμείνει στην ομάδα από άλλο πόστο. Οι ιθύνοντες τον σύλλογο εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στον Αποστολόπουλο για την προσφορά του στα χρόνια που φορά τη φανέλα της ομάδας και επισημαίνουν ότι θα υπάρξουν “… νεότερα σύντομα” αναφορικά με το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Ένα μεγάλο κεφάλαιο για το Ελληνικό μπάσκετ και ένα ακόμη μεγαλύτερο για την ομάδα μας κλείνει αυτό το καλοκαίρι. Ο Δημήτρης Αποστολόπουλος ήρθε στην Πεντέλη πριν από 4 χρόνια και παρά το προχωρημένο της ηλικίας του έπαιξε πραγματικά σαν έφηβος με ωριμότητα βετεράνου.
Βασικό γρανάζι της πορείας πρωταθλητισμού της ομάδας μας αυτά τα χρόνια, έδωσε πολλά μαθήματα τόσο νοοτροπίας αγωνιστικής όσο και ήθους και ώριμης ανταγωνιστικότητας.
Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του απ τον σοβαρό τραυματισμό του το 2017 σε ηλικία 39 ετών (!!) , δείχνοντας χαρακτηριστικά αυτό που εμείς που τον ξέραμε βλέπαμε καθημερινά: ότι είναι γεννημένος νικητής.
Νούμερο 8 ,ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι πολύ φτωχό στην περίπτωση σου. Τιμή μας που μας ένιωσες σπίτι σου, τιμή μας που εδώ θα τελειώσει η ένδοξη πορεία σου.

Υ.Γ.: Ο Δημήτρης θα παραμείνει κοντά στην ομάδα όπως όλα δείχνουν, από άλλο πόστο. Νεότερα σύντομα”.