Τακιανός: «Δυσκολία να διαχειριστούμε το κίνητρο μέσα στις διακοπές»

takianos-vagenasΟ ΟΦΗ δεν κατάφερε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του μετά την ήττα του από τον Φιλαθλητικό. Ο Φώτης Τακιανός  μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για το ματς και στάθηκε στην αποφασιστικότητα των παικτών αλλά και στην αυτοθυσία που έδειξαν όπως ο Τζόρτζεβιτς που ζήτησε να μπει αν και τραυματίας.

«Υπήρχε μια διαδικασία πριν από το παιχνίδι που στην προτελευταία αγωνιστική εξασφαλίσαμε και μαθηματικά την παραμονή μας. Είχαμε μια δυσκολία να διαχειριστούμε το κίνητρο μέσα στις διακοπές. Αποφασίσαμε να είμαστε αξιοπρεπείς. Αντιμετωπίσαμε εναν αντίπαλο και έπρεπε να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας για να πάρουμε τη νίκη. Οι αδυναμίες έχουν να κάνουν με τις απουσίες των Μάρτζου και του Τζορτζεβιτς.

Δεν υπήρχε καθαρό μυαλό λόγω της κόπωσης. Φάγαμε δυο τρίποντα που καθορίζουν την εξέλιξη του παιχνιδιού. Είμαι περήφανος για τα παιδιά με τον Τζορτζεβιτς να ζητάει να παίξει αν και το πόδι του είναι πρησμένο. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να καταλάβουμε ότι γίνονται δύσκολα τα πράγματα με τόσες απουσίες. Ο Δεληγιώργης τραυματίστηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι η ομάδα εξασφάλισε γρήγορα τον στόχο της παραμονής».