Ταξίδι στα Τρίκαλα για τις Ακαδημίες της Νίκης Βόλου

Ταξίδι εμπειριών στα Τρίκαλα πραγματοποίησαν το Σάββατο (11/3) τα τμήματα 2003-2004 και 2005-2007 της Ακαδημίας μπάσκετ Νίκης Βόλου. Το ταξίδι περιλάμβανε φιλικά παιχνίδια με την ομάδα των Δαναών Τρικάλων για τα παιδιά γεννημένα 2003-2004 και για τα παιδιά γεννημένα 2005-2007 φιλικό παιχνίδι με την ακαδημία μπάσκετ Τρίκαλα Fountas Academy.

Μέσα σε ένα πολύ όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον, οι νεαροί αθλητές και των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν ένα μικρό δείγμα των ικανοτήτων τους.

Μετά τους αγώνες οι Ακαδημίες μας και οι συνοδοί τους παρακολούθησαν αγώνα μπάσκετ Α1 κατηγορίας μεταξύ Τρικάλων και Προμηθέα Πάτρας.

Η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου θα ήθελε να ευχαριστήσει την υπεύθυνη Ακαδημιών (Τρίκαλα Fountas Academy) Κυρία Γεωργία Μπακόση για την άριστη φιλοξενία και διοργάνωση των παιχνιδιών, τους αθλητές του Δαναού Τρικάλων και των Ακαδημιών Τρίκαλα Fountas Academy καθώς και τους προπονητές τους….. επίσης την ΚΑΕ Τρίκαλα BC ARIES και ιδιαίτερα τον Γενικό Αρχηγό της Κύριο Γιώργο Φούντα για την ελεύθερη είσοδο στον αγώνα Τρικάλων-Προμηθέας Πάτρας .
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές μας και στους γονείς που ακολούθησαν την αποστολή και βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδρομής!