Τα… αποκαλυπτήρια του Πανιωνίου και του “Πάνθηρα”!

panionios_parousiasiΜε… κυανέρυθρη λάμψη πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της μπασκετικής ομάδας του Πανιωνίου, η οποία φέτος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Οι παίκτες του νεοσμυρνιώτικου συλλόγου και το τεχνικό τιμ έκαναν την είσοδο τους στο παρκέ του κλειστού της Αρτάκης, παίρνοντας το “ζεστό” χειροκρότημα των φιλάθλων που βρέθηκαν. Εν συνεχεία παρουσιάστηκε και η μασκότ της ομάδας, ο γνωστός Πάνθηρας, ενώ την εμφάνιση τους έκαναν και οι… τσιρλίντερς του Πανιωνίου!

panionios parousiasi_panthirasΟ εκφωνητής, γνωστός σε όλους τους Πανιώνιος “Ραγκουέλ”, ανέφερε κατά την παρουσίαση: “Ο Πανιώνιος κάνει μία καινούργια αρχή στη Β΄ εθνική κατηγορία. Έχοντας μάθει στα δύσκολα ξεκινάμε την δύσκολη αυτή προσπάθεια, προκειμένου σύντομα να βρεθούμε στα σαλόνια της Α1, εκεί που αξίζει ο Πανιώνιος να είναι. Όλοι μαζί φίλαθλοι, διοίκηση, παίκτες και προπονητές ενωμένοι και δυνατοί αφήνουμε πίσω το παρελθόν και στοχεύουμε το μέλλον με αισιοδοξία”.

Μετά την παρουσίαση, έγιναν δύο τιμητικές βραβεύσεις από την διοίκηση του Πανιωνίου, προς τους οικονομικούς υποστηρικτές της περσινής σεζόν. Το πρώτο”βραβείο” παρέλαβε η εκπρόσωπος της εταιρίας “chipita” και το δεύτερο ο εκπρόσωπος της εταιρίας “van de graaff” στην Ελλάδα.

Πηγή: panionianea.gr