Τα ηνία του Προμηθέα Χαλανδρίου στον Γιώργο Μελέτη

promitheas xalandriou_logoΣε νέα εποχή θέλουν να μπει ο Προμηθέας Χαλανδρίου οι ιθύνοντες τον σύλλογο και στη βάση αυτή προχώρησαν στη συμφωνία με το νέο προπονητή της ομάδας. Τα ηνία του συλλόγου περνούν στα χέρια του Γιώργου Μελέτη, ο οποίος και αναλαμβάνει τόσο το αντρικό τμήμα, όσο και τους έφηβους, καθώς όπως επισημαίνουν οι διοικούντες τον σύλλογο του Χαλανδρίου “… πέρα από μια καλή πορεία στην κατηγορία, στόχος είναι η ανάδειξη και αθλητών νεαρής ηλικίας”. Αυτό το σκέλος δείχνει να το γνωρίζει αρκετά καλά ο νέος προπονητής του Προμηθέα Χαλανδρίου, καθώς στο βιογραφικό του αναγράφεται η ανάδειξη αθλητών που έχουν διαγράψει μία πολύ θετική πορεία στα παρκέ, όπως οι Καϊμακόγλου, Κουπίδης, Ξανθόπουλος και άλλοι ακόμη.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα Χαλανδρίου της συμφωνίας με τον Μελέτη αναφέρει:
“Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Συλλόγου μας, που αφορούσε στην κοινή συναίνεση διακοπή της συνεργασίας του coach Τάσου Νικητόπουλου με το Ανδρικό μας Τμήμα, το Δ.Σ., κατά τη συνεδρίαση της 1ης Ιουνίου 2016, ομόφωνα επέλεξε τον κο Μελέτη Γιώργο να είναι ο Προπονητής που αναλαμβάνει το Ανδρικό για την καθοδήγησή του στην Γ΄Εθνική Κατηγορία στην αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η επιλογή του Γιώργου Μελέτη βασίζεται κυρίως στη νέα φιλοσοφία του Συλλόγου για το συγκεκριμένο Τμήμα, δηλαδή πέρα από μια καλή πορεία στην κατηγορία, στην ανάδειξη και αθλητών νεαρής ηλικίας, που μέσα από τη δουλειά που θα τους προσφέρει ο συγκεκριμένος προπονητής λόγω της 20χρονης προπονητικής του εμπειρίας θα έχουν τη θέληση να βελτιωθούν και να κάνουν βήματα προόδου και γιατί όχι καθιέρωσης στην καλαθοσφαίριση.
Θεωρούμε πως το βιογραφικό του Γιώργου Μελέτη καλύπτει πλήρως το σκεπτικό μας καθώς, πέρα από το έργο που έχει να επιδείξει έχοντας σημειώσει επιτυχίες σε τμήματα Υποδομής ομάδων των Εθνικών Κατηγοριών, όπως με τους Εφήβους του Γ.Σ. Αμαρουσίου, την σημαντική εμπειρία σε πάγκους ανδρικών ομάδων όπως στη Νήαρ Ήστ ως βοηθός του κου Ζούρου στην Α1, μετέπειτα πρώτος προπονητής της στην Α2, προπονητής στην Ε.Α. Πατρών στην Γ΄Εθνική, βοηθός στο Γυναικείο Τμήμα του Παναθηναϊκού με κατάκτηση του ντάμπλ και αρκετές πετυχημένες συνεργασίες με ομάδες της Ε.Σ.Κ.Α., σημαντικό είναι και το γεγονός πως έχει «δουλέψει» αθλητές σε μικρή ηλικία που στη συνέχεια έχουν κάνει αναγνωρίσιμη πορεία στο άθλημα όπως ο Καϊμακόγλου, ο Κουπίδης, ο Ξανθόπουλος, κ.ά.
Επίσης μαζί με το Ανδρικό ο νέος προπονητής αναλαμβάνει και το Εφηβικό Τμήμα του Συλλόγου μας, με στόχο πέρα από τη συμμετοχή του στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ.Α., οι έφηβοι του Γ.Σ. Προμηθέα που αποτελούν το μέλλον του να μπορούν να στελεχώσουν σύντομα την Ανδρική μας ομάδα.
Το Δ.Σ. καλωσορίζοντας το Γιώργο Μελέτη του εύχεται Καλή Επιτυχία στο έργο του και δηλώνει πως θα προσφέρει την αμέριστη συμπαράστασή του για την επίτευξη των στόχων μας”.