Τα νέα πλάνα της TNBA Greece δια στόματος… Ρουμίνσκι

FB_IMG_1445956900530Μία μοναδική ευκαιρία να πληροφορηθούν για το πλέον οργανωμένο πρόγραμμα “TNBA Greece USA Trip 2016” που παρέχεται από την κορυφαία Ακαδημία Μπάσκετ στην Ελλάδα είχαν νεαροί αθλητές και γονείς την Κυριακή (25\10) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Σε συνέχεια της επιτυχίας των τριών προηγούμενων ετών, τα στελέχη της ΤΝΒΑ Greece παρουσίασαν στο κοινό το πρόγραμμα που περιλαμβάνει ταξίδι των επιλεγμένων αθλητών της TNBA Greece Team IV στην Αμερική και συμμετοχή στο Continental Cup 2016 και στο Youth Basketball Camp των Cleveland Cavaliers, τα οποία και θα πραγματοποιηθούν στο Κλίβελαντ των Ηνωμένων Πολιτειών από 28 Ιουνίου έως 8 Ιουλίου 2016.

Στην παρουσίαση της ΤΝΒΑ Greece, που αποτελεί μέλος του ομίλου SPORTCAMP, συμμετείχαν ο Διευθυντής Προγράμματος της Ακαδημίας, κ. Βαγγέλης Ζιάγκος, ο Τεχνικός Διευθυντής, κ. Αχιλλέας Δεμέναγας, και ο Επικεφαλής Προπονητής, κ. Γιώργος Παντελάκης. Ειδικός προσκεκλημένος, ο Director της ΤΝΒΑ USA, κ. Shane Kline- Ruminski, μετέφερε στους παρευρισκόμενους την αξία της συμμετοχής τους στο πρόγραμμα του ταξιδιού, κατά τη διάρκεια του οποίου αφενός ενισχύουν τις τεχνικές τους δεξιότητες, κυριότερα, όμως, τους παρέχεται μία μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο του Αμερικανικού Μπάσκετ. Παράλληλα, τους δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσουν υποτροφία για εκπαιδευτικά ιδρύματα των ΗΠΑ, καθώς στους αγώνες παρευρίσκονται προπονητές κολλεγίων που δίνουν έμφαση στον εντοπισμό νεαρών ταλαντούχων καλαθοσφαιριστών εντός και εκτός ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την εμπειρία την οποία περιέγραψαν στο κοινό, γονείς και αθλητές που συμμετείχαν στο περσινό ταξίδι, «μέσα από το πλούσιο πρόγραμμα της δεκαήμερης παραμονής τους, που περιλαμβάνει, επίσης, εξωαγωνιστικές δραστηριότητες, ενθαρρύνεται η συναναστροφή τους με συνομήλικους αθλητές από όλον τον κόσμο, προβλέπεται η επαφή τους με καταξιωμένους NBAers, και οι νεαροί επίλεκτοι της TNBA Greece επιστρέφουν τελικά «πλουσιότεροι» έχοντας διευρύνει τις γνώσεις και τις δυνατότητές τους».