Το ελληνικό μπάσκετ υποκλίνεται στους “χρυσούς” Εφηβους

efiboiΗ κατάκτηση της πρωτιάς στο Ευρωμπάσκετ U18 από την Εθνική Εφήβων γέμισε με υπερηφάνεια όλους τους Ελληνες που ασχολούνται με το μπάσκετ. Και ακόμα περισσότερους. Τα συγχαρητήρια μηνύματα και οι ανακοινώσεις από ομοσπονδίες, συλλόγους και παράγοντες, προπονητές και αθλητές πλημμύρισαν το διαδίκτυο. Παρακάτω θα διαβάσετε ένα καλό δείγμα…

ΣΕΠΚ: «Συγχαρητήρια μας κάνατε περήφανους»

«Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να συγχαρεί από καρδιάς όλα τα μέλη της Εθνική Ελλάδος για την επιτυχημένη πορεία και το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων U18 που έλαβε χώρα στον Βόλο. Ο πρόεδρος, Παναγιώτης Γιαννάκης και τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΠΚ, εκπροσωπώντας όλα τα μέλη του Συνδέσμου συγχαίρουν την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, τους παίκτες, τον προπονητή Ηλία Παπαθεοδώρου, τους συνεργάτες του (Γιώργο Λημνιάτη, Γιώργο Δοξάκη, Γιάννη Ελευθεριάδη) και όλα τα μέλη της αποστολής για την εξαιρετική πορεία που πραγματοποίησαν κατακτώντας την κορυφή της Ευρώπης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων U18. Το ελληνικό μπάσκετ απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι έχει λαμπρό μέλλον αποδεικνύοντας ότι μπορεί σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα και μία νότα αισιοδοξίας για την ελληνική κοινωνία».

ΠΣΑΚ: «Μπράβο, Μπράβο…1000 Μπράβο!»

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, συγχαίρει την εθνική μας ομάδα μπάσκετ των εφήβων, για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που

διεξήχθη στο Βόλο. Αυτά τα χρυσά παιδιά που έπαιξαν σαν άντρες και οι προπονητές τους, αξίζουν 1000 ‘’Μπράβο’’. Μας έκαναν για μία ακόμη φορά υπερήφανους. Έδωσαν χαρά στον ‘’πληγωμένο’’ ελληνικό λαό και τους ευχαριστούμε. Η συγκίνηση μας, πραγματικά δεν περιγράφεται. Είναι ήρωες, είναι μαχητές, είναι παλικάρια. Οι επιτυχίες του ελληνικού μπάσκετ, δεν σταματούν εδώ».

ΕΣΑΚΕ: «Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή τη μεγαλειώδη προσπάθεια»

«Το Διοικητικό Συμβούλιο και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης συγχαίρουν τους αθλητές και τους προπονητές της Εθνικής Εφήβων για τον μεγάλο θρίαμβο της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που φιλοξενήθηκε στον Βόλο.

Συγχαίρουν, επίσης, την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, καθώς και όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή την μεγαλειώδη προσπάθεια της Εθνικής μας. Για μια ακόμη φορά θερμά συγχαρητήρια».

hellasu18

ΕΣΚΑΝΑ: «Η Εθνική Εφήβων έφερε το χαμόγελο στα χείλη μας»

«Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα μέρα για όλους μας. Μέσα σε αυτή την εποχή που ζούμε, ένα πλατύ χαμόγελο άνθισε στα χείλη μας, μετά τη νίκη της Εθνικής μας Εφήβων επί της Τουρκίας, και τη κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τα Ελληνόπουλα, αλλά και του εφόρου τους Γιώργου Κόνιαρη.

Από τα δώδεκα παιδιά της Εθνικής μας Ομάδας, τα έξι παιδιά ανδρώθηκαν στα Σωματεία της Ένωσής μας, Μιχάλης Λούντζης(Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ), Θανάσης Ντουζίδης, Παντελής Σκόρδας (Α.Ε. ΙΚΑΡΟΥ – ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ), Γιάννης Μιχαλούτσος(ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ), Γιώργος Παπαγιάννης (ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ), Ιάκωβος Μιλεντίγεβιτς(ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ), είναι παιδιά που προέρχονται από την Αναπτυξιακή Ομάδα της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α., που με επικεφαλής τον Γιάννη Μακρή, εργάζονται όλο τον χειμώνα, για να αναδειχθούν τα νέα ταλέντα, που θα επανδρώσουν τις Εθνικές μας Ομάδες.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε για τις ανιδιοτελείς προσπάθειές τους, τους προπονητές κ.κ. Θανάση Ράμμο, Παναγιώτη Γκαναβία, Στέφανο Λαρόζα, Δημήτρη Σώχο, Κυριάκο Αράπη και να εξάρουμε τη μεγάλη τους πίστη στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα, υπό την καθοδήγηση του Ομοσπονδιακού Τεχνικού κ. Κώστα Πολίτη».

Τα συγχαρητήρια του Ολυμπιακού

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συγχαίρει τους παίκτες και το τεχνικό τιμ της Εθνικής ομάδας των Εφήβων για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ του Βόλου».

Παναθηναϊκός: «Μας κάνατε υπερήφανους»

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συγχαίρει όλους τους συντελεστές της τεράστιας επιτυχίας του ελληνικού μπάσκετ που αποτυπώθηκε με την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ U18 από την Εθνική Εφήβων.

Τέτοιες επιτυχίες μας χαροποιούν ιδιαίτερα καθώς αποτελούν δικαίωση για τη στήριξή μας στους Έλληνες παίκτες και δείχνουν πως το πλάνο της επένδυσης στο νέο αίμα του ελληνικού μπάσκετ, το οποίο εφαρμόζουμε τα τελευταία χρόνια και ενισχύουμε με την ίδρυση των Ακαδημιών, αποφέρει καρπούς.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης, ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας ενώ ο Μιχάλης Λούντζης, αν και ένα χρόνο μικρότερος, είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση του τίτλου.

Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε υπερήφανους!».

ΠΑΟΚ: «Μόνο μπράβο»

«Μόνο μπράβο στην εθνική ομάδα των Εφήβων για το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους».

Αρης: «Η χαρά μας είναι διπλή»

«Η Άρης Κ.Α.Ε. εκφράζει τα θερμά συγχαρητήριά της στους διεθνείς και το τιμ της Εθνικής Εφήβων U18 για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έγινε στο Βόλο. Οι διεθνείς μας έδειξαν μεγάλα ψυχικά αποθέματα, και έκαναν υπερήφανους όλους τους συμπατριώτες μας μ’ αυτήν την επιτυχία.

Η χαρά μας είναι διπλή, αφού μέλος της Εθνικής μας και πλέον πρωταθλητής Ευρώπης, είναι ένα δικό μας παιδί, ο Δημήτρης Φλιώνης, ο οποίος προέρχεται από τα σπλάχνα του Άρη και πρόσφατα υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο».

papagiannis

AEK: «Ψηλά τη σημαία και τα επόμενα χρόνια»

«Η διοίκηση της ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, τα λοιπά στελέχη της Εθνικής Ομάδας και την Ομοσπονδία για την κατάκτηση της κορυφής στο Ευρωμπάσκετ U18. H διοίκηση της ΑΕΚ καμαρώνει για την εθνική επιτυχία, και επειδή στηρίζει έμπρακτα την παραγωγική διαδικασία, καθώς πρωτοπορεί στην αναγέννηση των Τμημάτων Υποδομής. Το ελληνικό μπάσκετ κόντρα στις πρωτοφανείς δυσμενείς συνθήκες της πατρίδας αντέχει και δημιουργεί προσδοκίες και ελπίδα. Είμαστε πεπεισμένοι, ότι με σκληρή δουλειά διαρκείας και με στήριξη από ομάδες και προπονητές οι νεαροί Πρωταθλητές Ευρώπης θα κρατήσουν ψηλά τη σημαία και τα επόμενα χρόνια».

Απόλλωνας Πάτρας: «Θερμά συγχαρητήρια»

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και προπονητές της Εθνικής Εφήβων και όσους συντέλεσαν σε άλλη μία μεγάλη επιτυχία του ελληνικού μπάσκετ».

Κηφισιά: «Η χαρά είναι πολλαπλάσια»

«Η ΚΑΕ Κηφισιά συγχαίρει τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, τα λοιπά στελέχη της Εθνικής Ομάδας και την Ομοσπονδία για την κατάκτηση της κορυφής στο Ευρωμπάσκετ U18.

Για εμάς η χαρά είναι πολλαπλάσια καθώς ο προπονητής , Ηλίας Παπαθεοδώρου ,ο βοηθός προπονητή, Γιώργος Λιμνιάτης, ο τιμ μάναντζερ, Δημήτρης Καρβέλας, o γυμναστής, Παναγιώτης Ζέρβας και ο φυσικοθεραπευτής, Αντώνης Καραντώνης ανήκουν στην οικογένεια της ΚΑΕ.

Το ελληνικό μπάσκετ παρά τις δυσμενείς συνθήκες που βιώνει η χώρα μας δίνει ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον.

Με σκληρή δουλειά ,σταθερό χαρακτήρα και με τη στήριξη των ομάδων και των προπονητών οι Έλληνες παίκτες θα συνεχίσουν να μας κάνουν υπερήφανους και στο μέλλον.

Σας ευχαριστούμε για όλες τις στιγμές υπερηφάνειας».

Κολοσσός: «Το ελληνικό μπάσκετ δεν έχει μόνο παρόν, αλλά και υπέρλαμπρο μέλλον»

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές της Εθνικής ομάδας των Εφήβων για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που έγινε στο Βόλο, καθώς στους δύσκολους καιρούς που ζει η χώρα μας, απέδειξαν πως το ελληνικό μπάσκετ δεν έχει μόνο παρόν, αλλά και υπέρλαμπρο μέλλον».

Κόροιβος: «Θερμά συγχαρητήρια»

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Εκ μέρους της ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ θέλουμε να σας εκφράσουμε τα θερμά συγχαρητήρια για την επάξια κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων 2015. Το Ελληνικό μπάσκετ αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι δίκαια βρίσκεται στην υψηλότερη θέση της Ευρώπης και τα παιδιά αυτά απέδειξαν ότι και το μέλλον μας ανήκει. Παρακαλούμε να μεταφέρετε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους αθλητές, τους προπονητές και τους συνεργάτες σας».

Αρκαδικός: «Η αλυσίδα των επιτυχιών να γίνει ακόμα μεγαλύτερη»

«Η διοίκηση του Αρκαδικού θέλει να συγχαρεί δημόσια την Εθνική Εφήβων για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και εύχεται η «αλυσίδα» επιτυχιών του ελληνικού μπάσκετ να γίνει ακόμα μεγαλύτερη στις προσεχείς μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις».

ethniki efhvwn u18

Εθνικός: «Μπράβο μάγκες»!

«ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού θέλει να συγχαρεί όλους όσοι μας έκαναν υπερήφανους στον Βόλο…Η Εθνική Εφήβων κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης και έδειξε πως οι Ελληνες ενωμένοι μπορούν να πετύχουν πολλά. Το ελληνικό μπάσκετ κόντρα στις πρωτοφανείς δυσμενείς συνθήκες της πατρίδας αντέχει και δημιουργεί προσδοκίες και ελπίδα. Μπράβο σε όλους μέσα από την καρδιά μας. Στους 12 παίκτες, στο προπονητικό τιμ, σε όλο το σταφ και στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Το μπάσκετ έχει συνέπεια και συνέχεια και τέτοιες επιτυχίες μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε να το υπηρετούμε για πολλά χρόνια ακόμα…».

Πανερυθραϊκός: «Μας έκαναν όλους υπερήφανους»

«Αξιότιμε Πρόεδρε,
Παρακαλούμε όπως διαβιβάστε τα θερμά συγχαρητήρια όλης της μπασκετικής οικογένειας του Πανερυθραϊκου προς τους αθλητές και τον προπονητή αλλά και το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο της Εθνικής Ομάδας Εφήβων για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Βόλο.
Η επίδοση αυτή είναι ένα υπέροχο επίτευγμα και μία ευκαιρία να αντλήσει ο Ελληνικός λαός ικανοποίηση και δύναμη την ώρα που δοκιμάζεται η αξιοπρέπεια και αντοχή του.
Το μπάσκετ αποδεικνύει περισσότερο από ποτέ ότι μπορεί να ξεπεράσει τα παραδοσιακά όρια και να γίνει ένας πραγματικός οδηγός ανάπτυξης τόσο σε κοινωνικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.
Τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε από την καρδιά μας, σηκώσανε την Ελληνική σημαία ψηλά, μας έκαναν όλους υπερήφανους!».

Μαχητές Δόξας Πεύκων: «Εδωσαν χαρά σε όλους τους Ελληνες»

«Το ΔΣ της ομάδος μας και όλο το προπονητικο μας προσωπικο συγχαίρουν όλα τα μέλη (παίκτες, προπονητες, παραγοντες) της Εθνικής ομάδας Εφηβων μας για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαικο Πρωταθλημα Καλαθοσφαίρισης Εφήβων. Η σκληρή τους δουλειά, το πάθος τους και η ομαδική τους προσπάθεια ανταμείφθηκαν και έδωσαν χαρά σε όλους τους Έλληνες αλλά και περισσότερο σε όλους εμάς που ασχολούμαστε με το μπάσκετ. Το μέλλον τους ανήκει και ευχόμαστε να πάρουν όλοι τους τις ευκαιρίες που τους αναλογούν από τις ομάδες τους γιατί απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι η αλλαγή μπορεί να έρθει από τις υποδομές. Σας ευχαριστούμε για τα δάκρυα χαρας που μας χαρίσατε».

Φίλιππος Βέροιας: «Το αγαπημένο μας άθλημα μας κάνει υπερήφανους»

«Ο ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας συγχαίρει την εθνική ομάδα μπάσκετ των εφήβων και την ΕΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ευρώπης.  Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται περίτρανα ότι το αγαπημένο μας άθλημα μας κάνει, ακόμη και στις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας, υπερήφανους και αποτελεί δίκαια το εθνικό μας σπορ.

Ας ελπίσουμε αυτή να είναι η πρώτη σελίδα στο βιβλίο των επιτυχιών που θα γράψει το ελληνικό μπάσκετ αυτό το καλοκαίρι».

Δούκας: «Το ελληνικό μπάσκετ έχει ιστορικό παρελθόν, παρόν αλλά και λαμπρό μέλλον»

«Ο Α.Σ. Εκπαιδευτήρια Δούκα συγχαίρει την Εθνική ομάδα των Εφήβων και το προπονητικό επιτελείο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο  Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βόλου. Παιδιά 17 και 18 χρονών αγωνίστηκαν σαν άντρες και έκαναν υπερήφανους όλους τους Έλληνες.

Το ελληνικό μπάσκετ έχει ιστορικό παρελθόν, παρόν αλλά και λαμπρό μέλλον και τα παιδιά το απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο, ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Ο ΑΣΕΔ αισθάνεται διπλά υπερήφανος διότι μέλος της αρχικής ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου, υπήρξε ο αθλητής του συλλόγου μας, Γιάννης Αγραβάνης. Μέσω της παραγωγικής διαδικασίας, η ομάδα μας ευελπιστεί να συνεχίσει την στελέχωση των “μικρών” Εθνικών ομάδων».

Πιερικός Αρχέλαος: «Το ελληνικό μπάσκετ δείχνει το δρόμο»

«Η Εθνική εφήβων στην κορυφή της Ευρώπης! Το ελληνικό μπάσκετ δείχνει το δρόμο άλλη μία φορά! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας!».

Εσπερος ΑΟΠΑ: «Διπλά χαρούμενοι»

«Στην οικογένεια του Έσπερου ΑΟΠΑ όλοι είμαστε υπερήφανοι για την επιτυχία της Εθνικής εφήβων.

Και είμαστε διπλά χαρούμενοι που σε αυτή την προσπάθεια συμμετείχε ένα δικό μας παιδί, ο Νίκος Δίπλαρος. Στον Έσπερο ΑΟΠΑ αισθανόμαστε δικαιωμένοι για την επιλογή μας να στηρίζουμε και να στηριζόμαστε σε νέα παιδιά. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δημιουργούμε προοπτικές για να ακολουθήσουν την διαδρομή του Νίκου Δίπλαρου και άλλα παιδιά των ακαδημιών του Συλλόγου.

Συγχαίρουμε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία του Εθνικού μας συγκροτήματος και ευχόμαστε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U18, απλώς να αποτελέσει την αρχή για ακόμη καλύτερη συνέχεια».

Ενωση Ιλίου: «Ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά»

«Πρωταθλήτρια Ευρώπης με νίκη θρίλερ η Εθνική Εφήβων! Απίστευτη εμφάνιση, μεγάλο πάθος, καρδιά από χρυσάφι! Η Εθνική Εφήβων επικράτησε της Τουρκίας με 64-61 και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Eurobasket U18 του Βόλου, ολοκληρώνοντας μια τεράστια ανατροπή! Ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά όλων μας στην οικογένεια του Α.Ο. Ένωση Ιλίου για τον δικό μας παίκτη, το δικό μας παιδί τον Παντελή Σκορδά που στέφτηκε πρωταθλητής Ευρώπης! Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για το ήθος και την ευαισθησία τους όπου δεν παρέλειψαν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τροπαίου με τον μικρό τους φίλο, το αγόρι με τα κινητικά προβλήματα που ήταν μαζί τους από την πρώτη προπόνηση στον Βόλο».

ΑΕΛ: «Μας γεμίζει υπερηφάνεια»

«Αγαπητοί Κύριοι,

Με χαρά και συγκίνηση, παρακολουθήσαμε την προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Εφήβων να στέφεται με απόλυτη επιτυχία και να καταλήγει στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο τίτλος μας γεμίζει με υπερηφάνεια τόσο ως Έλληνες όσο και ως μέλη της οικογένειας του Ελληνικού Αθλητισμού και του αθλήματος του μπάσκετ.

Η διοίκηση του Φίλαθλου Σωματείου «Αθλητική Ένωση Λάρισας – Α.Ε.Λ» καθώς και η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΛ θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της Εθνικής Ομάδας για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου, όπως και στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για τη μεγάλη αυτή επιτυχία αλλά και για την υψηλού επιπέδου διοργάνωση των Αγώνων.

Ευχή όλων μας είναι οι επιτυχίες του Ελληνικού Μπάσκετ να συνεχιστούν στο διηνεκές και η σκληρή δουλειά να έχει τα επιθυμητά, ατομικά και συλλογικά, αποτελέσματα τόσο για το ίδιο το άθλημα όσο και για την ελληνική κοινωνία.

Από την πλευρά μας, δηλώνουμε και παραμένουμε πάντα αρωγοί σε κάθε προσπάθειά σας για την επίτευξη των μελλοντικών στόχων που θα επιφέρουν θετικό αντίκτυπο στο στερέωμα του Ελληνικού Αθλητισμού και κατ’ επέκταση στη Χώρα και το Έθνος».

efiboi elefsina

Πανελευσινιακός: «Μπράβο Έφηβοι!»

«Υπάρχουν στιγμές που ο αθλητισμός έρχεται να δώσει μοναδικά συναισθήματα, τα οποία είναι οι ακτίδες αισιοδοξίας απαραίτητες στην κοινωνία, ειδικά στην Ελληνική. Η μεγάλη επιτυχία της Εθνικής μας Εφήβων να κατακτήσει την πρωτιά και το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2015 αποτελεί ένα φως αισιοδοξίας κι εθνικής υπερηφάνειας.

Η Διοίκηση, οι παίκτες, οι προπονητές κι όλοι οι φίλαθλοι του Πανελευσινιακού οφείλουν να δώσουν τα συγχαρητήρια σε όλους τους έφηβους αθλητές της Εθνικής, στους προπονητές και στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης κι ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Ευχαριστούμε για τις συγκινήσεις που μας δώσατε!

Ευχαριστούμε για την αγωνιστικότητα, το ήθος και το ανθρώπινο, κοινωνικό πρόσωπο που δείξατε!

Όσοι αγαπούν την Ελληνική Καλαθοσφαίριση θα πρέπει να καταλάβουν ότι οι λύσεις δεν είναι μακριά αλλά δίπλα μας. Όλα τα παιδιά, που αποτελούν το οικοδόμημα της, αποδεικνύουν καθημερινά ότι αξίζουν την προσοχή και την αναγνώριση από όλους μας. Φωνάζουν ότι η Ελλάδα έχει ποιότητα στο άθλημα και ζητούν τις ευκαιρίες.

Η μεγάλη επιτυχία της Εθνικής μας έχει δύο χρώματα: Χρυσό & Γαλανόλευκο!

Μπράβο Έφηβοι!».

Περιστέρι: «Διονύση, σε ευχαριστούμε!»

«Η οικογένεια του Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ συγχαίρει τον ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΚΟΥΛΙΔΑ και τα άλλα παιδιά για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ Εφήβων και τους εύχεται στο μέλλον ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις!

Η συγκίνηση μας και η περηφάνια μας για τον Διονύση είναι τεράστια, αφού αυτός ο μεγάλος μικρός του συλλόγου μας, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση! Η σκληρή δουλειά του, η συνέπεια και το πείσμα του σιγά-σιγά ανταμείβονται! Διονύση, σε ευχαριστούμε!».

Χαρίλαος Τρικούπης: «Το ελληνικό μπάσκετ έχει σπουδαίο μέλλον»

«Ο Πρόεδρος του Γ.Σ. “Χ.Τρικούπης” Μεσολογγίου Κος Δημήτρης Ρεπάσος και όλα τα μέλη του Δ.Σ. , συγχαίρουν θερμά την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, τον Προπονητή Κο Ηλία Παπαθεοδώρου, τους συνεργάτες του Κο Γιώργο Λημνιάτη, Κο Γιώργο Δοξάκη, Κο Γιάννη Ελευθεριάδη, όλα τα μέλη της αποστολής και κυρίως τους αθλητές για την καταπληκτική πορεία τους και την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων U18. Αυτή η επιτυχία καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι το Ελληνικό μπάσκετ έχει σπουδαίο μέλλον και αποτελεί για όλους εμάς, για ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία, φάρο αισιοδοξίας και ελπίδας στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε».