Την προηγούμενη φορά ο Σάκης Γεωργοπαπαδάκος φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού. Σήμερα ο Νίκος Καραγιάννης είναι προπονητής της εθνικής Λιθουανίας.

Ο Νίκος Καραγιάννης έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον προπονητή της εθνικής Λιθουανίας Νταίνιους Αντομάιτις

Σας το είχαμε αναφέρει στο πρώτο μέρος του αφιερώματος ότι η φαντασία μας… οργιάζει. Ε, σήμερα ερχόμαστε να το επιβεβαιώσουμε για ακόμα μία φορά! Η Ειρήνη Άγα (basketaki.news) είχε κάνει πολλές φορές νύξη για τη συνέχεια του θέματος, αλλά θέλαμε να είναι εξίσου πετυχημένες οι ομοιότητες γι΄αυτό και χρειάστηκε να ψάξουμε αρκετά.

Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν συμφωνήσαμε και πολύ (σ.σ. συνηθισμένα πράγματα), παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις, ενώ πέσαμε και στην ανάγκη του Λεωνίδα Πιστιόλη για μία τρίτη, αντρική γνώμη. Διαφωνίες και εκεί, ένας κακός… χαμός γενικότερα καθώς η αλήθεια είναι πως ο καθένας έχει άλλη οπτική.

Μετά χιλίων κόπων και βασάνων καταλήξαμε σε κάποια πρόσωπα, που πιστεύουμε ότι μοιάζουν, χωρίς να σημαίνει ότι συμφωνούμε απόλυτα…

Χρήστος Ντακούλιας και Μιχάλης Πολυτάρχου. Η αλήθεια είναι πως είναι… εκνευριστικά ίδιοι!!!

Χρήστος Ντακούλιας και Μιχάλης Πολυτάρχου. Η αλήθεια είναι πως είναι… εκνευριστικά ίδιοι. Αν εξαιρέσεις τις ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του παίκτη του Περιστερίου, κατά τα άλλα είναι ίδιοι! Μακράν η καλύτερη ομοιότητα που συναγωνίζεται εκείνη του Σάκη Γεωργοπαπαδάκου με τον Βασίλη Σπανούλη. Φήμες λένε πως αυτοαποκαλούνται θετά αδέλφια!

Ο Γιάννης Τζιβελέκας θυμίζει αρκετά τον πρώην παίκτη του Δούκα, Θοδωρή Καρρά

Μην πείτε ότι δεν μοιάζουν! Εντονα πρόσωπα και οι δύο. Ο Γιάννης Τζιβελέκας θυμίζει αρκετά τον πρώην παίκτη του Δούκα, Θοδωρή Καρρά. Μάλλον κάτι παραπάνω από αρκετά.

Ο νεαρός παίκτης του Ηρακλείου, Σταθής Παπαδάκης έχει πολλά, πάρα πολλά κοινά στοιχεία με τον «μικρό» Ιταλό διεθνή Λεονάρντο Τοτέ

Εδώ την απόλυτη ευθύνη την φέρνει η… ιταλίδα Άγα! Ο νεαρός παίκτης του Ηρακλείου, Σταθής Παπαδάκης έχει πολλά, πάρα πολλά κοινά στοιχεία με τον «μικρό» Ιταλό διεθνή Λεονάρντο Τοτέ. Μήπως έχει ιταλίκές ρίζες ο Παπαδάκης;

Ο Τάσος Κασαμπαλής… μαρκοφέρνει! Θυμίζει αρκετά τον Μαρκ Γκασόλ και κάποιοι τον αποκαλούν έτσι!!!

Η αλήθεια είναι ότι δεν τους λες και ίδιους αλλά ότι ο Τάσος Κασαμπαλής… μαρκοφέρνει, μαρκοφέρνει! Κάτι η κοινή τους θέση, κάτι η σωματοδομή, κάτι τα γένια κάνουν το σέντερ του Αγρινίου αρκετούς να τον αποκαλούν Μαρκ Γκασόλ.

Ο Γιώργος Σουρλής δείχνει ότι έχει κάποια κοινά στοιχεία με τον φροντιστή της Εθνικής ομάδας αλλά και του Δούκα, τον λεγόμενο “wolf”. Θα μπορούσε να είναι ο μεγάλος αδελφός…

Ο Γιώργος Σουρλής… προκάλεσε έντονες διαφωνίες καθώς το συγκεκριμένο δίδυμο η μία υποστηρίζει ότι μοιάζει και η άλλη όχι. Ισως η συγκεκριμένη φωτογραφία δείχνει ότι υπάρχουν κάποια κοινά στοιχεία μεταξύ του γκαρντ του Αμαρουσίου με τον φροντιστή της Εθνικής ομάδας αλλά και του Δούκα, τον λεγόμενο “wolf”. Θα μπορούσε να είναι ο μεγάλος αδελφός.