Τα 15 εισιτήρια και οι συγκρίσεις του προέδρου…

Μία βόλτα στα γήπεδα ανά την Ελλάδα σου επιτρέπει να “αφουγκραστείς” πολλά για τον τρόπο που αγκαλιάζει ο κόσμος το μπάσκετ, την ομάδα, τον αθλητισμό. Και σε αυτό το “τρυπάκι” μπήκε και ο πρόεδρος του Εθνικού Κωνσταντίνος Δεριζιώτης μετά το ταξίδι της ομάδας του στην Καρδίτσα. Το γεμάτο γήπεδο, παρά το γεγονός ότι η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 10 € και η άψογη φιλοξενία έκαναν τον πρόεδρο του Πειραιώτικου συλλόγου να προχωρήσει σε κάποιες συγκρίσεις τις οποίες και δημοσιοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, δείχνοντας έτσι – έμμεσα – και κάποιους δικούς του προβληματισμούς.

Τι έγραψε, όμως ο πρόεδρος του Εθνικού;

“Στο εκτός έδρας παιχνίδι μας με την Καρδίτσα, μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι σε μια πόλη που είχε πληγεί από την έντονη βροχόπτωση και είχαν πλημμυρίσει οικισμοί και προς στιγμήν συζητήθηκε η ακύρωση του παιχνιδιού γιατί ήθελαν να στεγάσουν τους ανθρώπους που μετακινήθηκαν από τις εστίες τους, στο γήπεδο δεν έπεφτε καρφίτσα.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ δύσκολη λόγω των καιρικών συνθηκών, αφού συνέχιζε η έντονη βροχόπτωση, ωστόσο ήταν στο γήπεδο και όλοι οι τοπικοί παράγοντες, ακόμη και ο δήμαρχος ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο αφού όπως είπε επέβλεψε την διανομή συσσιτίου στους ανθρώπους που επλήγησαν.
Δεν έλειπε κανείς
Σημείωση ότι η Καρδίτσα είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ, χωρίς καμία εξαίρεση (ανέργους, κ.λπ.).
Στην Καρδίτσα μάλιστα είχαμε την καλύτερη φιλοξενία που έχουμε συναντήσει ποτέ.
Τα ίδια ακριβώς είδα και στην Τρίπολη, όπου αν και ήταν Τετάρτη και η ομάδα τελευταία, η προσέλευση του κόσμου ήταν απολύτως ικανοποιητική, με εισιτήριο 10 ευρώ και παιδικό – φοιτητικό 5 ευρώ.
Μπράβο στις ομάδες, μπράβο και στον κόσμο τους
ΥΓ: Στον Εθνικό, πέρυσι στην Καλλιθέα ήταν ακριβό το εισιτήριο των 10 ευρώ, αν και τα παιδιά έμπαιναν δωρεάν, οι άνεργοι επίσης, ο Μάνος έχει προσφέρει στους συνδέσμους προσφορά 5 ευρώ, κ.λπ., κ.λπ.. Σημειωτέον ότι και στην Β Εθνική όπου πήγαμε (πχ Αγρίνιο) το εισιτήριο είναι 10 ευρώ.
Φέτος λοιπόν ενοχλεί το 10ευρω, όχι γιατί είναι ακριβό το εισιτήριο, αλλά γιατί το ΣΑΛΠΕΑΣ δεν είναι του επιπέδου της Καλλιθέας…
Στο παιχνίδι με τον ΕΡΜΗ, κόπηκαν 15 εισιτήρια.
Αυτά…”.

Τώρα κατά πόσο τα λεγόμενά του θα αλλάξουν την εικόνα είναι άγνωστο… Εκείνος πάντως συνεχίζει την προσπάθειά του.

 

 

 

 

.

Διαβάστε ακόμη…