Οι ανανεώσεις καλά κρατούν στον Απόλλωνα Σμύρνης, που ανακοίνωσε την παραμονή τεσσάρων ακόμα παικτών ενόψει του επόμενου πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑ. Ο λόγος για τους Σταύρο Δαουτάκο, Χρήστο Τσόπελα, Ζαχαρία Λαμπράκη και Χάρη Συντάκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Τμήμα Μπάσκετ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τέσσερα παιδιά που προέρχονται από τα «σπλάχνα» του Συλλόγου, τον Σταύρο Δαουτάκο, τον Χρήστο Τσόπελα, τον Ζαχαρία Λαμπράκη και τον Χάρη Συντάκα, οι οποίοι θα αποτελέσουν σημαντικό «πυλώνα» στο νέο μοντέλο της ομάδας μας.

Έτσι, οι τέσσερις αθλητές μας, οι οποίοι έχουν αναδειχθεί από τις Ακαδημίες του Απόλλωνα Σμύρνης -Δαουτάκος (19χρ., γκαρντ), Τσόπελας (16χρ., γκαρντ), Λαμπράκης (20χρ., φόργουορντ), Συντάκας (18χρ., φόργουορντ)- και ήταν ήδη βασικά μέλη της ανδρικής ομάδας, πλέον θα έχουν ακόμη πιο αναβαθμισμένο ρόλο, στο «ολόφρεσκο» πρότζεκτ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», η οποία εμπιστεύεται και επενδύει στα δικά της παιδιά, θέλοντας παράλληλα το νέο αυτό φιλόδοξο εγχείρημα να έχει… κυανόλευκο DNA!

Σταύρο, Χρήστο, Ζαχαρία, Χάρη, σας ευχόμαστε καλή Αγωνιστική χρονιά, με πάθος και… Απολλώνια ψυχή!».