Δυναμικά συνεχίζει τις μεταγραφικές του κινήσεις ο Ηλυσιακός ανακοινώνοντας όχι μία, αλλά τέσσερις νέες προσθήκες. Ο λόγος για τους Παναγιώτη ΜπάζιουΓρηγόρη Οουαντίντζο , 1.84), Λευτέρη Πλευράκη και Ευάγγελο Πασιούρα.

H ανακοίνωση:

«Συνεχίζοντας το χτίσιμο, αλλά και την ανανέωση της ομάδας σε πολύ μεγάλο βαθμό βάση της φιλοσοφίας του συλλόγου μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση των Παναγιώτη Μπάζιου(24 ετών, 1.98), Γρηγόρη Οουαντίντζο (21 ετών, 1.84), Λευτέρη Πλευράκη (18 ετών, 1.94) και Ευάγγελο Πασιούρα (18 ετών, 1.95).

Ο Παναγιώτης αγωνίζεται στη θέση του πάουερ φόργορντ, ενώ πέρσι αγωνιζόταν στον Ίκαρο Ν.Σ. (Γ’ Εθνική), ο Γρηγόρης αγωνίζεται στις θέσεις των γκάρντ και πέρσι αγωνιζόταν στον Πειραϊκό (Α’ ΕΣΚΑΝΑ). Και οι δύο τους κέρδισαν την θέση τους στην ομάδα, δείχνοντας τον χαρακτήρα τους, αλλά και το πάθος τους μέσα από την διαδικασία της μεταβατικής περιόδου στις προπονήσεις της ομάδας μας.

Ο Λευτέρης αγωνίζεται ως γκάρντ και σμολ φόργορντ, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στην εφηβική ομάδα του ΓΣ Περιστερίου. Είναι το στοίχημα της νέας χρονιάς για την ομάδα μας, καθώς είναι προσωπική επιλογή του προπονητή μας, Παναγιώτη Καυκή και γνωρίζοντας καλά το ταλέντο του θέλουμε να τον αναδείξουμε και τον εξελίξουμε μπασκετικά.

Τέλος, ο Ευάγγελος αγωνίζεται στις θέσεις των φόργορντ και πέρυσι αγωνιζόταν στην εφηβική ομάδα του ΑΣ Παπάγου. Είναι ένα παιδί που ξεκίνησε από τις υποδομές μας και είναι τεράστια η χαρά μας που θα βρίσκεται πάλι κοντά μας.

Τους καλωσορίζουμε όλους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε μία υγιή χρονιά».