Τεχνικός διευθυντής ο Σκαραφίγκας!

skarafigasΗ χρονιά ξεκίνησε δυναμικά και αυτό γιατί η Πεντέλη πραγματοποίησε μία σημαντική μεταγραφή! Αυτή του Γιώργου Σκαραφίγκα, ο οποίος θα έχει χρέη τεχνικού διευθυντή.

Η ανακοίνωση:

«Μετά το ξαφνικό διαζύγιο με τον coach Φώτη Καρακώστα και παρά τις πολλές προτάσεις που δεχθήκαμε απευθυνθήκαμε στον coach Γιώργο Σκαραφιγκά, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα και θετικά στη πρότασή μας.
Βασικό ρόλο στη συμφωνία έπαιξαν το όραμα, οι προοπτικές και οι στόχοι που τέθηκαν στο τραπέζι αλλά και η αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη που σφυρηλατήθηκαν από την προηγούμενη σύντομη αλλά ουσιαστική θητεία του coach στο Σύλλογο μας που αποτέλεσε εφαλτήριο για την ανοδική πορεία του.

Ετσι ο Γιώργος Σκαραφίγκας θα είναι ο τεχνικός διευθυντής του Συλλόγου μας, επικεφαλής της γνωστής προπονητικής ομάδας του, αποτελούμενης από τους coach Μιχάλη Μαντζιώρη και Βασιλεία Γκουζίνη που καταξιώθηκαν με τη δουλειά τους στην Α1 Εθνική .

Το προπονητικό team Σκαραφίγκα αναλαμβάνει επίσημα από αύριο 2/1/2015 τη τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας, με στόχο τη καλύτερη δυνατή πορεία χωρίς όρια, στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, αλλά και τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη των υποδομών του Συλλόγου.

Παράλληλα το νέο προπονητικό team θα αναλάβει τη δημιουργία και την λειτουργία μιας τελείως εξειδικευμένης Ακαδημίας που θα απευθύνεται σε παιδιά με στόχους που θέλουν να αναδειχθούν και να πρωταγωνιστήσουν στο άθλημα του Μπάσκετ».