Τεχνογνωσία από τον Αλεξανδρή στον ΓΑΣ Καρδίτσας!

alexandris_1Τις πολύτιμες γνώσεις του από τη μακρά πορεία του στο ελληνικό (και όχι μόνο) μπάσκετ θα προσφέρει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στον νεοσύστατο ΓΑΣ Καρδίτσας, όπως γνωστοποίησε ο σύλλογος. “Το Δ..Σ του Γυμναστικού Α.Σ. Καρδίτσας βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με έναν από τους πιο σημαντικούς Έλληνες προπονητές και τον μοναδικό που είναι κάτοχος δύο Ευρωπαϊκών Κυπέλλων (2001 Κύπελλο Σαπόρτα με Μαρούσι και 2003 Κυπελλούχος Ευρώπης με τον Άρη) τον κύριο Βαγγέλη Αλεξανδρή!

Ο «Τίγρης» του Ελληνικού μπάσκετ έπαιξε στον Άρη στον ΠΑΟΚ κ τον Ηρακλή ενώ επί 13 χρόνια υπήρξε μέλος της Εθνικής Ελλάδος.

Σαν προπονητής καθοδήγησε τις ομάδες: Γ.Σ. Λάρισας, ΠΑΟΚ, Απόλλων Πάτρας, Ηρακλής, Ηράκλειο, Μαρούσι, Άρης,Ολύμπια Λάρισας, ΑΕΚ, Κολοσσός Ρόδου, Καβάλα, Α.Ε.Λάρισας, Πανιώνιος και στην Εθνική Ιορδανίας.

Η ομάδα του Γυμναστικού, πιστή στις εξαγγελίες της για διαρκή προσπάθεια να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό στις αθλήτριες και τους αθλητές της ήρθε σε συμφωνία με τον κύριο Αλεξανδρή ο οποίος θα παρέχει τεχνογνωσία σε όλα τα επίπεδα και θα επιβλέπει την πρόοδο των νεαρών αθλητών.

Η προσπάθεια τώρα ξεκινάει και υπάρχει η δέσμευση να συνεχίσουμε με ανάλογες κινήσεις!

Ευχαριστούμε ολόψυχα τον coach Αλεξανδρή

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ”.