Τζάνης: “Το παιχνίδι με τον Διγόρα Δρυοπιδέων απαιτεί υψηλό βαθμό συγκέντρωσης”

Η επιθετική γραμμή του Διαγόρα Δρυοπιδέων είναι η καλύτερη του πρωταθλήματος της Α2 (με 86,9π. μ.ο.) κι αυτό είναι το σημείο στο οποίο στάθηκε ο Γιάννος Τζάνης βοηθός προπονητή στον Οίακα Ναυπλίου. “Αντιμετωπίζουμε το Διαγόρα Δρυοπιδέων μια ομάδα πολύ έμπειρη στην κατηγορία. Αποτελεί την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, πράγμα που αποδεικνύει ότι το παιχνίδι απαιτεί υψηλό βαθμό συγκέντρωσης και πνευματικής ετοιμότητας”, τόνισε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στην επικείμενη αναμέτρηση και συνέχισε: “Εμείς από την πλευρά μας προερχόμαστε από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα και ψάχνουμε μια καλή εμφάνιση ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στην νίκη και να πάρουμε δύναμη και αισιοδοξία για την δύσκολη συνέχεια.

Σας περιμένουμε όλους να γεμίσετε το κλειστό γήπεδο στην έδρα μας και να μας βοηθήσετε από τη δική σας θέση να επιτύχουμε το επιθυμητό, νικηφόρο αποτέλεσμα”.

Από την πλευρά του ο άσος του Οίακα Μιχάλης Ραζής ανέφερε για το παιχνίδι: “Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό! Αλλά αυτό δεν μας πτοεί…έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Διαγόρα που είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα.

Για να κερδίσουμε θα πρέπει να παλέψουμε και αυτό θα κάνουμε…ελάτε λοιπόν στο γήπεδο να μας δώσετε μια βοήθεια παραπάνω όπως κάνετε κάθε φορά!!”.