Τζάνης: «Ψάχνουμε μια νίκη να αντιδράσουμε»!

Οδυνηρή ήττα γνώρισε ο Οίακας από το Διαγόρα Δρυοπιδέων με 74-73. Ο Παπαδολιάς με το νικητήριο καλάθι του, έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενος αναγκάζοντας παράλληλα την ομάδα του Ναυπλίου να υποπέσει σε τρίτο σερί ανεπιτυχές αποτέλεσμα.

Ο βοηθός προπονητή των γηπεδούχων, Γιάννος Τζάνης, υποστήριξε μετά το ματς: «Παίζαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για αυτό το παιχνίδι. Ο Διαγόρας σκοράρει κατά μέσο όρο 85 πόντους, πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε και τον κατεβάσαμε στους 74. Δυστυχώς κρίθηκε στον πόντο, ατυχήσαμε και χάσαμε αυτό το παιχνίδι και αυτή την ευκαιρία. Ψάχνουμε μια νίκη για να αντιδράσουμε και ελπίζω να έρθει σύντομα γιατί η συνέχεια αναμένεται πολύ δύσκολη».

Με τον φόργουορντ του Οίακα, Δημήτρη Μακρή, να προσθέτει: «Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για την ομάδα. Δυστυχώς χάσαμε πάλι για ένα πόντο. Στα 35 λεπτά παιχνιδιού ήμασταν πάρα πολύ καλοί, όμως στο τέλος δεν παίξαμε όσο καλά έπρεπε και δεχτήκαμε και ένα πολύ τυχερό καλάθι». Συνεχίζουμε με όσα προβλήματα έχουμε, το μέλλον ελπίζω να είναι καλό για την ομάδα και πάμε για το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό και είναι στο Αγρίνιο».

Του Πάνου Σταμούλη