Τζήμας: «Θα παλέψουμε όλοι για τη νίκη»

Ο Δούκας επιστρέφει στην έδρα του (Δαΐς) και μαζί φιλοδοξεί να επιστρέψει και στις επιτυχίες, μετά το… στραβοπάτημα στον Υμηττό και την ήττα από τον Αμύντα. Κόντρα στον Χολαργό (Σάββατο 10/12, 17:00), οι “μπλε” θα προσπαθήσουν να πετύχουν την 8η φετινή τους νίκη και 70η συνολικά στην Α2.

Στην αυριανή συνάντηση, ο Α.Σ.Ε. Δούκα συμπληρώνει 150 αγώνες στο πρωτάθλημα της Α2. Η φετινή είναι η έκτη σεζόν στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα και ο μέχρι στιγμής απολογισμός είναι 69 νίκες και 80 ήττες. 

Τζήμας: “Θα παλέψουμε όλοι για τη νίκη”

Ο Γιάννης Τζήμας θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ως τεχνικός του Α.Σ.Ε. Δούκα και στις δηλώσεις του αναφορικά με τη συνάντηση με τον Χολαργό στάθηκε στην ομαδική προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί:

Για εμάς ήταν μια καινούργια και δύσκολη εβδομάδα. Προσπαθούμε να γίνουμε στη φιλοσοφία και το αγωνιστικό μας στιλ πιο συγκεντρωτικοί και να αποκτήσουμε ξεκάθαρους ρόλους στο παιχνίδι μας. Σίγουρα αυτό δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί μέσα σε λίγες ημέρες και στη μέση μιας αγωνιστικής σεζόν. Έχω εμπιστοσύνη στην εμπειρία και τις ικανότητες των αθλητών μας  και πιστεύω ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από όλους για να πετύχουμε τους στόχους μας”,τόνισε ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε:

“Περιμένουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι με τον Χολαργό. Μια ομάδα που έχει χτιστεί με υψηλούς στόχους, όπως ακριβώς και η δικιά μας. Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ δυνατό και ποιοτικό σύνολο, το οποίο στη πορεία του πρωταθλήματος θα βρει τον ρυθμό του. Είναι το πρώτο μου παιχνίδι σε ένα μεγάλο σύλλογο και θα παλέψουμε όλοι, με όλες τις δυνάμεις μας για να ξεκινήσουμε νικηφόρα αυτή τη νέα σελίδα του Α.Σ.Ε. Δούκα”.