Τζήμας: «Παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για την πορεία μας»

Ένα ακόμη κρίσιμο ματς περιμένει τον Α.Σ.Καρδίτσας καθώς υποδέχεται  το απόγευμα του Σαββάτου (23/02), το Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Η ομάδα του Αιγάλεω βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας 11 νίκες και 7 ήττες. Πρόκειται για μια πλήρη και έμπειρη ομάδα, με αρκετές λύσεις και ταλέντο, που δίκαια συγκαταλέγεται ανάμεσα στις φιλόδοξες και ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος. Οι πλέι μέικερ Νίκου και Κουκάς, οι Μοτσενίγος, Κόκκαλης και Μάρτζος στις περιφερειακές θέσεις, αλλά και οι Μαχαίρας, Τσιώκος, Νοέας και Περσίδης κοντά στο καλάθι, συγκροτούν ένα ισχυρό σύνολο.

Αυτό όμως που ενδιαφέρει τον Α.Σ.Κ. Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, είναι η δική του απόδοση καθώς η ομάδα χρειάζεται τη νίκη για να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση αλλά και την ψυχολογία της ενόψει της συνέχειας. Στον πρώτο γύρο ο Α.Σ.Κ. είχε επικρατήσει στο Αιγάλεω με 81-83 σε ένα δραματικό ματς, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει σε ένα πρωτάθλημα τόσο ανταγωνιστικό και απρόβλεπτο όσο η Α2 Εθνική.

Γι’ αυτό και οι «κυανόλευκοι» στηρίζουν πολλά στη δύναμη της έδρας και περιμένουν από το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας και να την ενισχύσει στην προσπάθειά της για νίκη. Το κλειστό της πόλης μας είναι από τις πιο «καυτές» έδρες του πρωταθλήματος και ο Α.Σ.Κ. θέλει να εκμεταλλευθεί αυτό το πλεονέκτημα.

Ο Γιάννης Τζήμας μίλησε εν όψει της αναμέτρησης τονίζοντας την κρισιμότητά της εν όψει της συνέχειας.