Τζήμας: «Πανάξια, δίκαια, με μεγάλη κατάθεση ψυχής»

Η Καρδίτσα έχει πάρει φόρα δείχνοντας έτοιμη να παλέψει έως το τέλος για την παραμονή της. Ο ΑΣΚ επικράτησε και του Ψυχικού πετυχαίνοντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του και ο Γιάννης Τζήμας μιλώντας μετά το παιχνίδι αναφέρθηκε στην πορεία αλλά και τη νίκη της ομάδας του.

«Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παπάγου και εκεί που φάνηκαν ότι χάθηκαν τα πάντα, έκανε μέσα σε 14 μέρες τέσσερα παιχνίδια, με ομάδες πιο έτοιμες, πιο ακριβές, πιο οργανωμένες από εμένα. Διπλό στην Πάτρα και στον Αμύντα, μία φοβερή έδρα, την Καστοριά που είναι ομάδα στα πλέι οφ και σημέρα κέρδισε το Ψυχικό μια ομάδα που έχει τον ίδιο αξιόλογο κόουτς, το ίδιο σταφ και τον ίδιο κορμό δεκαετίες. Εχει έμπειρα παιδιά, καλούς παίκτες.

Πήραμε την τέταρτη σερί νίκη χωρίς τον Αμπαρά, δεν μπορούσαμε να ρισκάρουμε άλλο τραματισμό, με τον Καμαριώτη να… περπατάει και με κάποια παιδιά κουρασμένα. Πανάξια, δίκαια, με μεγάλη κατάθεση ψυχής αυτά τα παιδιά έκαναν το τέσσερα στα τέσσερα. Με έναν συγκλονηστικό κόσμο ο οποίος βοήθησε να ξεπεράσουμε την κούρασή μας. Μια μεγάλη νίκη. Το αν θα σωθεί ο ΑΣΚ έχει δρόμο ακόμα, κερδίζουν όλες οι ομάδες, δυστυχώς δεν μας έχει χαριστεί τίποτα…Συγχαρητήρια στο Ψυχικό».

Πηγή video: karditsasportiva.gr