Τζήμας: «Όλοι μαζί για το κάτι παραπάνω»

Την Καβάλα φιλοξενεί την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου η Καρδίτσα και ο Γιάννης Τζήμας, εν όψει της σαββατιάτικής αναμέτρησης (11/05), δήλωσε. 

«Τις τελευταίες εβδομάδες το μπάσκετ της Καρδίτσας ζει πολύ όμορφες στιγμές με σημαντικές νίκες, αλλά και καλές εμφανίσεις. Η ομάδα μας κάνει σταθερά βήματα μπροστά και βρίσκεται για πρώτη φορά σε τόσο υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, κάτι που κέρδισε με την πορεία της σε όλο το πρωτάθλημα. Το Σάββατο, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, παίζουμε με την Καβάλα, μια ομάδα με την οποία σαν προπονητής έχω ζήσει μεγάλες στιγμές. Θέλουμε τη νίκη, για να δούμε αν στο τέλος θα είμαστε στα πλέι οφ. Στην προσπάθειά μας αυτή, ζητούμε από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο, να μας βοηθήσει να φτάσουμε στη νίκη και αν είμαστε τυχεροί, να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί, την είσοδο στα πλέι οφ ανόδου.

Ταυτόχρονα όμως, το ματς του Σαββάτου μπορεί να είναι και το τελευταίο εντός έδρας ματς της χρονιάς και όλοι οι συντελεστές της επιτυχημένης πορείας, αξίζουν το χειροκρότημα των φιλάθλων, γιατί μπορεί η σύνθεση της ομάδας να μην είναι ίδια την επόμενη σεζόν.

Εύχομαι να στηριχθεί η προσπάθεια της διοίκησης του Θωμά Δεληγιάννη, όπως επίσης εύχομαι η Καρδίτσα να ζήσει και στο μέλλον ανάλογες στιγμές, με την ομάδα να διεκδικεί την είσοδο στα πλέι οφ ανόδου. Πάμε για νίκη απέναντι στην Καβάλα, πάμε να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω από τη φετινή χρονιά».