Τζαλαλής: «Δεν πρέπει να τα παρατάς ποτέ»

Τα χρόνια μπορεί να περνούν αλλά μερικά πράγματα είναι πολύ δύσκολα να ξεχαστούν. Ο Σάκης Τζαλαλής μπορεί να μην ήταν ποτέ το πιο εμπορικό όνομα αλλά διέθετε πάντα μεγάλη ψυχή την οποία δεν δίσταζε ποτέ να τη καταθέσει στο παρκέ και το απέδειξε άλλη μια φορά στο 20ο ALL STAR GAME.

Το παιχνίδι των παλαιμάχων μπορεί να μην ήταν το…κυρίως πιάτο του διημέρου αλλά ήταν σίγουρα μια αναμέτρηση που ξεχείλιζε… ιστορία του μπάσκετ και ο παλαίμαχος άσσος είναι ένα κομμάτι της ιστορίας. Αγωνίστηκε σε Κρόνο, Έσπερο Νήαρ Ήστ, ΓΕΙ, ΑΓΣΙ αλλά σε όλους έχει μείνει στη μνήμη ως ένα σημαντικό κομμάτι του Παγκρατίου.

Ο Σάκης Τζαλαλής μιλώντας αποκλειστικά στο infobasket.gr έδωσε το δικό του μήνυμα στη παρουσία του μετά από αρκετά χρόνια και πάλι στα γήπεδα «το μπάσκετ δεν ξεχνιέται. Πιστεύω ότι αν γυμνάζεσαι καθημερινά, δεν αφήνεις τον εαυτό σου, μπορείς να το αποδώσεις αυτό και στο γήπεδο. Είναι μια ωραία γιορτή το All Star Game και συγχαρητήρια στους διοργανωτές.

Αυτές οι ξεχωριστές στιγμές είναι που μένουν στο μυαλό του καθενός, το απολαμβάνεις να είσαι και πάλι στο γήπεδο με όλους τους συμπαίκτες, αλλά και τους αντιπάλους σου.

Τα νεαρά παιδιά πρέπει να ασχολούνται με τον αθλητισμό και να μην τα παρατάνε ποτέ. Θα βγούνε σίγουρα κερδισμένα…».