Την ασίστ των φίλων της για το πιο σημαντικό τρίποντο για συμπολίτισσά της ζητά η ΑΕ Κομοτηνής

«Δώστε μας ασίστ, να βάλουμε το καλύτερο τρίποντο της σεζόν για μια ατυχή συμπολίτισσα μας», αναφέρει η ΑΕ Κομοτηνής που καλεί τους φίλους της ομάδας να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να βοηθηθεί μία συμπολίτισσά τους που έχει ανάγκη. Ήδη στην κίνηση της ΑΕ Κομοτηνής έχουν συνδράμει τρεις υποστηρικτές της ομάδας, το Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής ΑΕ, η Ποτοποιία-Οινοποιία Θράκης ΑΒΕΕ και το Mikel Κομοτηνής και όλοι μαζί θα επιδιώξουν να συγκεντρωθεί το ποσό των 51000 € για την εγχείριση που απαιτείται για να τοποθετηθεί προσθετικό μέλος στην κοπέλα.

Η ανακοίνωση-κάλεσμα της ΑΕ Κομοτηνής ενόψει του ματς με τη ΧΑΝΘ αναφέρει:

“Δώστε μας ασίστ, να βάλουμε το καλύτερο τρίποντο της σεζόν για μια ατυχή συμπολίτισσα μας..Η ΑΕ Κομοτηνής σε συνεργασία με τους 3 μεγάλους υποστηρικτές της , το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Α.Ε. , την ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ – ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΘΡΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε. και το MIKEL ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ενώνουν τις δυνάμεις τους και τοποθετούν έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην είσοδο της αναμέτρησης ΑΕ Κομοτηνής – ΧΑΝΘ προκειμένου να συγκεντρωθεί ποσό που θα δοθεί σε νεαρη συμπολίτισσα μας.

Στόχος μας είναι η στήριξη της οικογένειας της άτυχης κοπέλας προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό των χρημάτων της τάξης των 51.000 ευρώ, για ειδική εγχείρηση τοποθέτησης προσθετικού μέλους στο παιδί τους, καθώς ακρωτηριάσθηκε το χέρι του σε μηχανή για κιμά.

Για το σκοπό αυτό έχει ανοιχθεί ένας ειδικός λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς στον Αριθμό GR 7401723570005357090229561. Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε ώστε να γίνει η ζωή μίας άτυχης συμπολίτισσάς μας καλύτερη.

Η ομάδα μας , έχοντας πάντα υψηλό το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στην κοινωνία της Κομοτηνής, θέλοντας να βοηθήσουμε την οικογένεια της κοπέλας , θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο τον δικό της αγώνα. Γιατί σε αυτόν τον αγώνα νικητρια θα είναι η ανθρωπιά και ολοι μαζί θα βάλουμε το πιο ωραίο τρίποντο της σεζόν.

Ευχαριστούμε τον κ. Λυκούδη (Πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Κομοτηνής Α.Ε.), τον κ. Κουδουμάκη (Διευθύνων Σύμβουλο της Ποτοποιίας- Οινοποιίας ΑΒΕΕ) και τον κ. Σχώρη (ιδιοκτήτη του καταστήματος Mikel Κομοτηνής) για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μας, 3 άνθρωποι που είναι έμπρακτα στο πλευρό του αθλητισμού και της κοινωνίας”.

 

.
Διαβάστε ακόμη…