Την Καστοριά υποδέχεται η ΑΕΛ

PolitisΈτοιμη να διεκδικήσει με όλες της τις δυνάμεις τη δεύτερή της νίκη στο πρωτάθλημα είναι η ΑΕΛ, καθώς αύριο υποδέχεται την Καστοριάς στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:00 και στο ΕΑΚ Λάρισας (κλειστό Αλκαζάρ).
Η ομάδα είναι πλήρης για το αυριανό παιχνίδι, πραγματοποιώντας σήμερα την τελευταία της προπόνηση στο κλειστό του Αλκαζάρ. Οι παίκτες ξέρουν άλλωστε ότι για μία ακόμη φορά θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να διεκδικήσουν το ροζ φύλλο αγώνα.
Αυτό άλλωστε επισημαίνει και ο Μιχάλης Πολίτης, που στο παιχνίδι με τον Ιωνικό Ιωνίας, ήταν ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΛ με 20 πόντους. « Περιμένουμε ένα δυνατό, πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι θα βρούμε μία έμπειρη ομάδα απέναντί μας, πολύ πιο δυνατή από πέρυσι. Και θα πρέπει να δώσουμε το 100% μέσα στο παρκέ προκειμένου να είμαστε σε θέση να πάρουμε τη νίκη» τονίζει ο Μιχάλης.
Εξάλλου ο Μιχάλης σήμερα κλείνει τα 27 του χρόνια, με τη διοίκηση της ΑΕΛ να εύχεται υγεία και κάθε ευτυχία για τον ίδιο και την οικογένειά του!!!