Τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα θα φορά και πάλι ο Θοδωρής Πανάρας

Ο νέος προπονητής που θα καθοδηγεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στα δύσκολα μονοπάτια της Γ’ εθνικής δεν έχει βρεθεί ακόμη, όμως οι κινήσεις για την διατήρηση ενός αξιόμαχου συνόλου προχωρούν κανονικά. Και με βάση το πλάνο που έχουν καταρτίσει στον σύλλογο, ένα από τα βασικά κομμάτια του παζλ της νέας περιόδου θα είναι ο Θοδωρής Πανάρας, ο οποίος και θα παραμείνει για μία ακόμη χρονιά στον σύλλογο.
Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει:

“Ο « ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ BC » είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θοδωρή Πανάρα. Μετά την επιτυχημένη πορεία της ομάδας την περασμένη χρονιά και την άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική, ήταν ο πρώτος παίκτης που υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας του με το σύλλογο.
Η παραμονή για 2η χρονιά στην ομάδα μας, ενός παίκτη με πλούσιο αθλητικό παρελθόν και διακρίσεις, είναι τιμή για τον σύλλογο μας και εγγύηση για τις επιτυχίες που θα ακολουθήσουν.
Η παρουσία του, σφραγίδα ενός ακέραιου και φιλόδοξου χαρακτήρα δηλώνει εμπιστοσύνη στο Διοικητικό συμβούλιο , πίστη στο όραμα του συλλόγου και ψήφο εμπιστοσύνης προς τους συμπαίκτες του.
Ευχόμαστε στον Θοδωρή υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!”.

.
Διαβάστε ακόμη…