Τιμά Παπαλουκά στην κοπή της πίτας η Δάφνη

papaloukasΤην πρωτοχρονιάτικη πίτα του κόβει την Κυριακή (31/1) η Δάφνη, σε μία λαμπρή εκδήλωση στην οποία θα τιμηθεί ο Θοδωρής Παπαλουκάς, οι οικογένειες των Μάκη Δενδρινού και Γιάννη Κατμερτζή, αλλά και η Ειρήνη Τσαπουλατίδου.

Η ανακοίνωση:

«Σαν να μην πέρασε μια μέρα… Ο Α. Ο Δάφνης σας καλεί στη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας προκειμένου να υποδεχθούμε με χαμόγελο και αισιοδοξία τη νέα χρονιά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Δάφνης “Μ. Μουρούτσος” την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 10.30 π.μ.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα τιμηθούν για την προσφορά τους στον σύλλογο και το Ελληνικό μπάσκετ άνθρωποι που έχουν συνδέσει το όνομα τους με την ιστορία του Α.Ο. Δάφνης.

Τιμώμενα πρόσωπα θα είναι ο “Τσάρος” του Ελληνικού μπάσκετ Θοδωρής Παπαλουκάς ο οποίος τίμησε με τη παρουσία του τη κιτρινόμαυρη φανέλα, ο Δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού Μιχάλης Σταυριανουδάκης για την επί σειράς ετών έμπρακτη στήριξη του, η οικογένεια του εκλιπόντος Μάκη Δενδρινού, ενός προπονητή – σύμβολο για το Ελληνικό μπάσκετ, η οικογένεια του εκλιπόντος Γιάννη Κατμερτζή ο οποίος έγραψε τη δική του ξεχωριστή ιστορία στον Α.Ο. Δάφνης και η Ειρήνη Τσαπουλατίδου για την προσφορά της στον σύλλογο.

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να μας τιμήσετε με τη παρουσία σας!».