“Τι χρονιά Θεέ μου”… αναφωνεί ο Αγγελος Τσάμης!

Δεν είχαν περάσει καλά-καλά λίγα λεπτά από το τέλος του ματς του Χολαργού με τον Απόλλωνα Πάτρας, που έβρισκε την αθηναϊκή ομάδα να γράφει ιστορία και τον Αγγελο Τσάμη να πνίγεται στην αγκαλιά των συμπαικτών του. Λίγο αργότερα ο έμπειρος άσος του Χολαργού με μία δημοσίευσή στον λογαριασμό του στο instagram μίλησε για δικαίωση για όλους. Διότι η χρονιά συνοδεύτηκε από πολλά σκαμπανεβάσματα, χαρές, λύπες, αμφισβητήσεις…

Διαβάστε τι ακριβώς έγραψε ο Άγγελος Τσάμης στον προσωπικό του λογαριασμό…

“Τι χρονιά Θεέ μου . ?? σ ευχαριστώ ?? Όμως δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω την ομάδα του @holargosbc για το γεγονός που με έκανε μέλος της !!! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους ..
Την διοίκηση
Το προπονητικό σταφ(δεν τραβήξανε και λίγα με τον Κουφο και αυτοί ?) ,γυμναστές , φροντιστές , φυσιοθεραπευτές ,γραμματειακή υποστήριξη της ομάδας αλλά πάνω από όλους τους υπέροχους συμπαίκτες μου .. Όλοι μας θυμόμαστε τι τραβήξαμε για να φτάσουμε εδώ !!! Από χαρές σε στεναχώριες και σχεδόν ένα ολόκληρο πρωτάθλημα υπό αμφισβήτηση ,αλλά εμείς τα ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ !!! Ένα ευχαριστώ επίσης σημαντικό στην Γυναίκα μου που με στηρίζει πάντα ,στην οικογένεια μου στην Αχαγια και Ρόδο !!
Στους φίλους μου που με πιστεύουν και σε αυτούς τους καινούργιους που θα με ακολουθήσουν … Η ιστορία του Χολαργου γράφεται σήμερα και θα διαβάζεται μετά από 30 χρόνια και εγω θα μαι χαρούμενος και ευτυχισμενος που ήμουν στις σελίδες της !!! Σας ευχαριστώ όλους ??

.
Διαβάστε ακόμη…