Τολιόπουλος: «Θα εκπληρώσουμε τις φιλοδοξίες μας»

toliopoulos2Ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε στο επίσημο site της ομοσπονδίας για την προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, αλλά και για τα δυνατά σημεία της ομάδας…

«Η ομάδα αυτή έχει φτιαχτεί εδώ και δύο τρία χρόνια. Είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας και φαίνεται και τώρα στην προετοιμασία. Οι προπονήσεις πάνε αρκετά καλά και πιστεύω πως θα εκπληρώσουμε τις φιλοδοξίες μας».

Ο γκαρντ του Κολοσσού, όπως και οι συμπαίκτες του δεν είχαν την ευκαιρία να πάρουν ανάσα από τις υποχρεώσεις τους, καθώς η προετοιμασία ξεκίνησε αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Αυτό, ωστόσο, δεν αποτελεί πρόβλημα… «Δεν είναι κάτι που μας ενοχλεί. Ολες οι προετοιμασίες έτσι είναι… Το να κάτσεις μια μέρα παραπάνω δεν έχει και τεράστια διαφορά. Εμείς θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά για να πάμε στο παγκόσμιο και να είμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε».

Ερωτηθείς για το αν θα υπάρχει εξτρά πίεση δεδομένου ότι το Παγκόσμιο θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης, απάντησε: «Το αντίθετο… Νιώθουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, μεγαλύτερο ενθουσιασμό, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει και θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό γιατί είμαστε αρκετά καλή ομάδα».

Αναφερόμενος στο δυνατό και στο αδύναμο σημείο της Εθνικής, είπε: «Το δυνατό μας σημείο είναι το ότι είμαστε πολλά χρόνια μαζί και ξέρουμε πως παίζει ο κάθε ένας. Τα παιδιά που απουσιάζουν αυτή την στιγμή από την προετοιμασία είναι μεγάλη απώλεια, αλλά πιστεύω πως θα μπορέσουμε γρήγορα να βρούμε τον εαυτό μας. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν κάνουμε όλοι μαζί από την αρχή προπόνηση και αυτό μπορεί ίσως να μας στερήσει κάτι στα πρώτα παιχνίδια. Αν και πιστεύω πως θα βρούμε γρήγορα ρυθμό».