Τουρνουά στη μνήμη του Θοδωρή Τριπολίτη από τον ΒΑΟΛ

tripolitis_tournament_vaolΠριν από λίγες μέρες συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τη μέρα που ο 19χρονος παίκτης του ΒΑΟΛ Χίου Θοδωρής Τριπολίτης “εφυγε” για τη γειτονιά των αγγέλων, όντας θύμα τροχαίου. Ένα χρόνο μετά ο Βούρειος σε συνεργασία με την οικογένεια του Θοδωρή και την αρωγή αρκετών ακόμη ανθρώπων διοργανώνουν το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ Ανδρών «Θοδωρής Τριπολίτης».

Το 3ήμερο Παρασκευή 2/10 έως Κυριακή 4/10 θα διεξαχθούν στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Χίου οι αγώνες του Τουρνουά με τη συμμετοχή του ΒΑΟΛ Χίου, του ΟΜΗΡΟΥ Καλλιμασιάς, του ΦΟ Βροντάδου και του ΝΟ Θυμιανών. Παράλληλα θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας για την πολύπλευρη δράση του Θοδωρή ενώ θα συγκεντρωθούν χρήματα στη μνήμη του, για τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Διουνυσείου Οικοτροφείου στο Νεχώρι. Η είσοδος στους αγώνες είναι ελεύθερη ενώ οι αγώνες θα διεξαχθούν με το σύστημα pool (ένας προς όλους) και αναμένεται να αποτελέσουν ένα δυνατό τεστ για τις 4 ομάδες της Α΄ Κατηγορίας Χίου λίγες ημέρες πριν την έναρξη των φετινών αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Για το Τουρνουά και την πλούσια δράση της σύντομης ζωής του Θοδωρή δημιουργήθηκε εκδήλωση στο facebook, ενώ ευχή όλου του χιώτικου μπάσκετ είναι ο χαμογελαστός και αγαπητός από όλους καλαθοσφαιριστής να είναι το τελευταίο θύμα που θρηνεί τόσο άδικα ο χιώτικος αθλητισμός και η κοινωνία του τόπου μας.