Τους… διέλυσαν οι σεξουαλικές τους ορέξεις

Duncan-Wife-500x415Σαν βόμβα έσκασε στις Ηνωμένες Πολιτείες η φημολογία για τις… ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις του Τιμ Ντάνκαν. Η, σύντομα, πρώην σύζυγος του, Έιμι η οποία έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου από το περασμένο Μάρτιο ισχυρίστηκε ενώπιον του δικαστή Ντέιβιντ Α. Κανάλις που εκδικάζει την υπόθεση τους ότι ο τέσσερις φορές πρωταθλητής ΝΒΑ είναι αμφιφυλόφιλος. Αυτός λέγεται ότι ήταν και ο σοβαρότερος λόγος που ο γάμος τους είχε καταντήσει κόλαση. Η ίδια φέρεται να δήλωσε ότι ο επί δώδεκα χρόνια σύζυγος της είχε τη πρώτη του σχέση με άνδρα όταν ήταν στο πανεπιστήμιο Wake Forest και μάλιστα στα δύο πρώτα χρόνια του γάμου τους, ζούσε μαζί τους και ο… άνδρας σύντροφος του. Δεν δίστασε επίσης, να πει ότι ο σύζυγος της του αγόρασε στη συνέχεια δικό του σπίτι, όπου οι δυο τους περνούσαν αρκετό χρόνο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Έιμι δεν υπήρξε πιστή στο γάμο της με τον Ντάνκαν, μ’ εκείνον να κάνει τα στραβά μάτια όπως εκείνη υποστήριξε, επειδή γνώριζε το μεγάλο μυστικό του…Την τετραετή παθιασμένη σχέση του με τον άνδρα από το πανεπιστήμιο!

Η Έιμι μαζί με τον εραστή της
Η Έιμι μαζί με τον εραστή της

Γι’ αυτό και η Έιμι επέλεγε να τον «πληρώνει» με το ίδιο… νόμισμα, μέχρι που «πιάστηκε» να τον απατά με τον προσωπικό τους γυμναστή, Γκίλμπερτ Ουρμπάνο Τζούνιορ.

Να αναφέρουμε έτσι για την ιστορία, ότι το ζεύγος Ντάνκαν γνωρίστηκε στο πανεπιστήμιο όταν ο Τιμ έπαιζε στους Deacons και η Έιμι ήταν τσιρλίντερ. Παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2001 και έχουν μια κόρη και ένα γιο.