nikos koukoulias giatros ethnikisΠριν ακόμη η εθνική αποχαιρετήσει το Ευρωμπάσκετ άρχισαν κι οι αποχωρήσεις στελεχών της εθνικής ομάδας, με τον γιατρό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Νίκο Κουκουλιά να δηλώνει ότι «έκλεισε ο κύκλος» του σ’ αυτήν. Ο γιατρός της εθνικής αποχαιρέτησε το πόστο του μέσω ανακοίνωσης του, με το Νίκο Ζήση να σχολιάζει μέσω twitter “Μία τεράστια απώλεια για την εθνική ομάδα”!

Η ανακοίνωση του γιατρού αναφέρει:

«Όπως όλα τα ωραία πράγματα στη ζωή κάποτε τελειώνουν, έτσι και το δικό μου ταξίδι με την Εθνική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης έφτασε σήμερα (16/09/2013) στο τέλος του. Μετά από 13 (δεκατρία) χρόνια προσφοράς των υπηρεσιών μου ως Ιατρός στις Εθνικές Ομάδες, με τα τελευταία 8 (οχτώ) στην Ομάδα των Ανδρών, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, τον κ. Παρίση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Κυρίως όμως, θέλω να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους παίκτες, για τις ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ στιγμές που έζησα μαζί τους. Θα κρατήσω για πάντα αυτές τις στιγμές και τους αδελφικούς φίλους που απέκτησα σε αυτή τη διαδρομή.
Μετά τιμής,
Δρ. Νικόλαος Ε. Κουκουλιάς
Ορθοπαιδικός Χειρουργός».