“Το είδαν και οι… τυφλοί το τρίποντο που “μέτρησε” δίποντο!”

Ένα τρίποντο που το είδαν και οι… τυφλοί, οι διαιτητές το μέτρησαν οι διαιτητές για δίποντο κι αυτό έχει εξοργίσει άπαντες στην Ένωση Ιλίου. Με τον σύλλογο να “φωνάζει” για την απόφαση του διαιτητή, που όπως τονίζουν αποτελεί αλλοίωση αποτελέσματος και να τονίζει ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να καταθέσει ένσταση…

Αναλυτικά η ανακοίνωση και το video με την επίμαχη φάση
“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον σύλλογο του Έσπερου για την άψογη φιλοξενία του και να ευχηθούμε καλή συνέχεια. Μετά την αναμέτρηση με τον Γλαύκο αποφασίσαμε να μην ασχοληθούμε ξανά με την διαιτησία. Είπαμε να παλέψουμε όλα τα ματς με κάθε αντίπαλο μέχρι τέλους, ακόμη και αυτά τα ματς που έπρεπε να παλέψουμε εναντίον όλων όσων εμπλέκονται σε μια αναμέτρηση, καθώς εμείς κύριοι στην Ένωση Ιλίου έχουμε μια αξιοπρέπεια και μια αγάπη για το άθλημα που θέλουμε να το βλέπουμε να προχωρά, όμως όπως έχουμε αναφέρει δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας πατήσει την αξιοπρέπεια.

Είπαμε να μην ασχοληθούμε, όμως δεν μας αφήνουν να αγιάσουμε, καθώς στην αναμέτρηση με τον Έσπερο και ενώ η γηπεδούχος ήταν μπροστά 67-64, ο αθλητής μας Δημήτρης Τσακίρης ευστοχεί τέσσερα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη σε τρίποντο ισοφαρίζοντας, κάτι που όλοι το είδαμε καθαρά ακόμη και οι τυφλοί, εκτός από τον κύριο Ουσταμπασίδη τον οποίο πιθανό να τον τύφλωνε εκείνη τη στιγμή η εντοπιότητα ή η μη ικανότητα, χρεώνοντας το καλάθι ως δίποντο και ουσιαστικά αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Ρωτάμε λοιπόν τι είδε ο κύριος Ουσταμπασίδης;

Δείτε το βίντεο για να κατανοήσετε κι εσείς τι ακριβώς είδε γιατί ο κύριος Ζιώγας σηκώνει για τρίποντο και ο κύριος Ουσταμπασίδης για δίποντο.

Εμείς από την πλευρά μας δεν έχουμε κάποιο άλλο μέσο διεκδίκησης προς την αναμέτρηση από τα να προβούμε σε κάθε νόμιμη διαδικασία καταθέτοντας ένσταση”.