remosΗ απόλυτα επιτυχημένη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στον Λαγκαδά γέμισε με αισιοδοξία τους ανθρώπους του Ερμή, που προετοιμάζονται για τη διοργάνωση των Γεωργούδειων. Φέτος το 32ο τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 27 έως τις 28 Σεπτεμβρίου (Παρασκευή και Σάββατο) με τη συμμετοχή του Ερμή Λαγκαδά, του Στρατωνίου, της Ευρώπης Πευκοχωρίου και της ΧΑΝΘ.

Το ακριβές πρόγραμμα των αγώνων θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Στο μεταξύ, ο Ερμής Λαγκαδά εξέδωσε την εξής ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον γνωστό τραγουδιστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αισθανόμαστε την μέγιστη υποχρέωση να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας – για πολλοστή φορά – τον μεγάλο τραγουδιστή και άνθρωπο που ανέδειξε ο τόπος μας, τον Αντώνη Ρέμο που συγκλόνισε με την παρουσία του στην προχθεσινή φιλανθρωπική συναυλία και συγκίνησε όλους εμάς που νιώθουμε περήφανοι που είμαστε συντοπίτες του. Αντώνη Σ’ Ευχαριστούμε! Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Λαγκαδά και την ΔΗΚΕΛ για την αμέριστη συμπαράστασή τους για την επίτευξη μιας τόσο μεγάλης εκδήλωσης».