Το ευχαριστώ της Νίκης και οι… μπηχτές στο Αγρίνιο

Niki Volou - Foinikas Larisas 07Η εντός έδρας ήττα φέρνει σε δυσχερή θέση τη Νίκη Βόλου στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία. Οι ιθύνοντες τον σύλλογο της Νίκη λίγη ώρα μετά το τέλος του ματς με το Αγρίνιο εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν τον κόσμο τους για τη συμπαράσταση στην ομάδα, δίχως να παραλείπουν βέβαια να καυτηριάζουν κάποιες αντιαθλητικές συμπεριφορές, όπως αναφέρουν, οι οποίες δεν έχουν θέση στο γήπεδο. Παράλληλα, πάντως αφήνουν και κάποιες… μπηχτές στους παίκτες του Αγρινίου, οι οποίοι όπως αναφέρουν “… προσπαθούσαν με κάθε δυνατό τρόπο να φέρουν τον κόσμο και τους παίκτες μας, στα όρια τους”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Ευχαριστούμε τον υπέροχο κόσμο της Νίκης, που για μία ακόμα φορά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και στήριξε την προσπάθεια των παικτών, παρά το ατυχές αποτέλεσμα. Να είστε σίγουροι, πως με την παρουσία και τη βοήθειά σας, η Νίκη Βόλου θα φτάσει και πάλι στη θέση που της αξίζει και της αρμόζει.

Οι αντιαθλητικές συμπεριφορές, που ξεφεύγουν από τα όρια του ευ αγωνίζεσθαι, δε θα πρέπει να έχουν θέση στο γήπεδό μας και σαφώς τις καταδικάζουμε. Παρ’ όλα αυτά, παίκτες ομάδων που πρόσφατα εμφανίστηκαν στο προσκήνιο, θα έπρεπε μόνο σεβασμό να αποδίδουν σε ένα σωματείο, όπως η Νίκη, που έπι χρόνια πρωταγωνιστεί στις εθνικές κατηγορίες. Αντ’ αυτού, οι παίκτες του Αγρινίου προσπαθούσαν με κάθε δυνατό τρόπο να φέρουν τον κόσμο και τους παίκτες μας, στα όρια τους.

Η προσπάθειά μας συνεχίζεται και σας θέλουμε όλους κοντά! Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται!”.