Το ευχαριστώ του Γεροφώτη στους Μαχητές και το “εις το επανιδείν” από την ομάδα…

Οι τίτλοι τέλους της συνεργασίας Μαχητών και Δημήτρη Γεροφώτη έπεσαν και επίσημα. Όπως είχε γράψει και το infobasket.gr ο Έλληνας προπονητής μετά την ήττα της ομάδας από τη Χαλκηδόνα είχε υποβάλλει την παραίτησή του, η οποία και έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση. Ο Γεροφώτης ευχαρίστησε τον σύλλογο για τη συνεργασία που είχαν, με τη διοίκηση από την πλευρά της να αντεύχεται μέσω ανακοίνωσής της και να τονίζει “εις το επανιδείν”.

“Δυστυχώς όλα τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν.. Στη δική μας ομάδα, χθες το βράδυ, ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού με τον Δημήτρη Γεροφώτη σε συναινετικό κλίμα και σεβόμενοι και οι 2 το καλό της ομάδας. Ο Δημήτρης ήρθε στην ομάδα του Πειραματικού το Μάιο του 2016, κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής τον ίδιο χρόνο και ανέλαβε τη ομάδα των Μαχητών Πειραματικο πλέον στη Β Εθνική για τη χρονιά 2017-18 μέχρι και σήμερα. Ήταν και έιναι ένας προπονητής με ήθος, επαγγελματισμό και ευθύνη. Δημήτρη σε ευχαριστούμε για όλα. Εις το επανιδείν”, αναφέρει η ανακοίνωση των Μαχητών με την οποία επισημοποιείται το τέλος της συνεργασίας.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Γεροφώτης ανέφερε μετά το τέλος της συνεργασίας: “Φτάνοντας στο τέλος ενός όμορφου ταξιδιού σχεδόν 3 χρόνων, με πολλές χαρές αλλά και λύπες στην ομάδα του Πειραματικού αλλά και μετέπειτα των Μαχητών Πειραματικού, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τη Διοίκηση Χρόνη Κεχαγιά, Δημήτρη Ιατρού, Απόστολο Συμεωνίδη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και για την άψογη σχέση η οποία πια έχει εξελιχθεί πέρα από επαγγελματική.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον άμεσο συνεργάτη μου Δημήτρη Παπαβασιλείου για την πολύ σημαντική του βοήθεια, τα παιδιά που ήταν μαζί μου ακούραστοι από την αρχή σε όλη την πορεία (Πόλυς Λαζαρίδης και Ηλίας Κουγιουμτζίδης), τον γυμναστή Παναγιώτη Βασιλείου, τον πανταχού παρών Απόστολο Χατζημιχαηλίδη καθώς και όλο το προπονητικό επιτελείο του σωματείου Μαχητές Πειραματικό.

Τέλος ενα τεράστιο ευχαριστώ στους παίκτες μου για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη. Τους εύχομαι τον καθένα ξεχωριστά καλή συνέχεια και να καταφέρουν να εκπληρώσουν τους στόχους τους έχοντας πάντα υγίεια”.