Ο Δημήτρης Καλαμπάκας υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Ερμή Σχηματαρίου και θέλησε να ευχαριστήσει την πρώην ομάδα του, την Ασπίδα Ξάνθης, για την ευκαιρία που του έδωσε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε τι έγραψε στο Facebook:

«Από σήμερα ειμαι και επίσημα παίχτης του Ερμής Σχηματαριου .. Εύχομαι σε όλους μια πετυχημένη σεζόν μακριά από τραυματισμούς, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε ως ομάδα αλλα και ατομικά ο καθένας μας. Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω την Aspida Xanthis Basketball Club , η οποια ήταν η ομάδα που αγωνίστηκα την περσινή σεζόν. Η ομάδα αυτή μου προσέφερε ότι ακριβώς χρειαζόμουν, την δύσκολη περίοδο που πέρασα ώστε να επανέλθω και πάλι ως επαγγελματίας αθλητής.

Θα ηθελα επισης να εκφρασω ενα μεγάλο “Ευχαριστώ” στον πρόεδρο της ομαδας Πέτρος Ραφτόπουλος αλλά και στον Dimitris Panagiotopoulos που πίστεψαν πως θα καταφέρω να επανέλθω, ωστε να βοηθησω στην επίτευξή των στόχων που ειχαν ηδη θεσει και μου προσέφεραν επαγγελματικές συνθήκες εργασίας. Εύχομαι σε όλους τους “πρώην” συμπαίκτες μου καλη επιτυχία σε ότι αποφασίσει ο καθένας να κάνει στη συνέχεια. Εις το επανιδείν».