Το “ευχαριστώ” του Πανερυθραϊκού σε Δέλλιο

Ενα δικό του παιδί αποχαιρέτησε ο Πανερυθραϊκός. Ο Γιώργος Δέλιος έπειτα από πέντε χρόνια κοινής πορείας, δεν θα βρίσκεται στον σύλλογο, με την ομάδα των Βορείων προαστίων να τον αποχαιρετά μέσα σε κλίμα συγκίνησης.



H ανακοίνωση:

«Γιώργο, σε Ευχαριστούμε για ΟΛΑ! 

Αποτέλεσε ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας και της Οικογένειας του Πανερυθραϊκού. «Δέθηκε» αφάνταστα με τον Σύλλογο και έγινε δίχως αμφιβολία αναπόσπαστο κομμάτι της Πανερυθραϊκής ιστορίας…

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ αποχαιρετά με ιδιαίτερη συγκίνηση τον Γιώργο Δέλλιο, ο οποίος έπειτα από πέντε σπουδαία χρόνια κοινής πορείας δεν θα συνεχίσει να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Γιώργος ήρθε το 2015 στον Πανερυθραϊκό και έγινε αμέσως «ΕΝΑ» με τον Σύλλογο. Άφησε το στίγμα του, τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ, συμβάλλοντας τα μέγιστα όλα αυτά τα χρόνια στη διατήρηση του Πανερυθραϊκού μας σε υψηλό επίπεδο και, αν μη τι άλλο, θα κατέχει πάντοτε μία ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας! 

Γιώργο, σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ! Θα είσαι πάντοτε ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ! 

#PartOfOurHistory

Ο ίδιος, θέλοντας να αποχαιρετήσει τον Πανερυθραϊκό με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, μιλώντας στο www.panerythraikosbc.gr, υπογράμμισε: “Έπειτα από πέντε υπέροχα χρόνια παρουσίας στον Πανερυθραϊκό, έκλεισε για μένα ένας πολύ σημαντικός κύκλος, που περικλείει ίσως τα καλύτερα μπασκετικά μου χρόνια, αλλά και πολλές από τις ομορφότερες και πιο έντονες στιγμές της διαδρομής μου στο χώρο!

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον κόσμο του Πανερυθραϊκού, που με έκανε να νιώθω αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας, τον πρόεδρο Δημήτρη Τσικόπουλο και όλα τα μέλη της διοίκησης και φυσικά τον κόουτς Χουχουλή, με τα υπόλοιπα μέλη του staff αυτές τις πέντε σεζόν, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια και την άψογη συνεργασία. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίχτες μου, με τους περισσότερους από τους οποίους πλέον μας ενώνουν πολύ ισχυροί δεσμοί φιλίας.

Ήταν τιμή μου που αποτέλεσα μέλος της Οικογένειας του Πανερυθραϊκού και κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του! Εύχομαι σε όλους Υγεία, πολλές επιτυχίες και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα πάντα να καταφέρνει τους στόχους της, όσο υψηλοί κι αν είναι!”.»